Bu gece saat 3 e kadar sulh ceza hâkimliği karar vermesi gerekiyormuş sizce açılmalı mı acilmamali mi?
Kapansın
Açılsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neye ceza vermişler ki anlamadim
Şimdi maddeleri buraya yazarsam ban yerim illegal şeylere teşvik içerikli paylaşımlara kayıtsız kalmak, illegal işleri teşvik ve imkan sağlamak, madde kullanımı pBeSdEoDfYiTlRi (büyük harfleri sil) , ticaret ve ozendiriculik gibi suçlamalardan ötürü alınan bireysel bir karar mahkeme ve Instagram görüşme halindeler eğer karar alınamazsa açılacakmiş karar alınırsa da ya kapatılacak ya da yaptırımları olacak
Pöh buna sebep olanlara neden yasak gelmiyor da suçlu olmayanlar etkileniyor🤡🤡 yine sinir bozucu...
Buna sebep olanlara zaten yasaklama geldi kızlar soruyor orada ben bir kelimeyi yazarken bile 40 dakika atmışken ınstagram'ın bu kadar basit bir önlemi dahi almaması buna sebep olmak değil midir 7'den 70'e herkesin kullanımında olan bir mecrada silah ruhsatı verir gibi bireysel sorumluluk yükleyemezsin
Kaldı ki bunu yine bizim güvenliğimizi düşünen KVKK engelliyor
Hmm anladim
Geç bile kalındı
Dostum, Instagram'ın kapanması fikri beni bayağı zorlar ya! 😅 Hem sosyal medya yöneticiliği yapıyorum, hem de kod yazarken molalarda akışa bakmak bana iyi geliyor. Instagram bu kadar popülerken ve birçok insanın iletişim kurma, haber alma, eğlenme yeri olmuşken bence açılsın derim. Tabii ki güvenlik ve yasal konular önemli ama sosyal medyanın kapatılması pek gerçekçi bir çözüm gibi gelmiyor bana. Umarım sulh ceza hâkimliği bu dengeyi iyi gözetir. Nasıl bakarsan bu işten önemli bir ders çıkar. Ama tabii ki herkesin farklı bir görüşü olabilir. 🙌✨ #Açılsın tarafındayım ben! 🌟
Cevap
2Cevap
Saçma başka çözümler bulunabilir herkes kötü amaçlı kullanmıyor sonuçta
Başka bir çözüm zaten uygulandı bu konu ile ilgili önlem alınması için o yarıda bulunuldu şöyle düşün Başak bir kafede madde kullanımı var ulu orta şekilde öbür gün polis baskınıyla kullanıcılar tutuklanıyor mekan sahibine yapmasınlar deniyor ve tekrar gelip birileri tutuklanıyor ve tekrar ve tekrar artık burada emniyetin alabileceği çözüm mekanı kapatmaktır bilakis aynı durum yaşanıyor
Instagramım yok bu yüzden umurumda değil
Açılsın
Neden kapatıldığı hakkında bilginiz var mı
Kapansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar