Bakın ben burada 27 yaşına gelmiş, bir kız elini tutamadım diyen bir erkek olmayan istemiyorum. Yaş 18 ve hiç sevgilim olmaması zoruma gidiyor.
4 gü
Cevap
3Cevap
Bende 18 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı aşık olduğum hoşlandığım biri de olmadı ama arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var
Her kızın manitası olur ki ben 20 yssindayim. hic manitam olmadı mesela kizlar istemiyor istese olur ben istiyorum okmadi her kızın manitası olur
Olmamasını ben istedim derslerime odaklanmak için birde kimseye aşık olamıyorum ben
Bana da cevap verir misin @CevapSahibi çirkin erkegin sebgilisi olmaz mi
Hayır herkesin bir alıcısı vardır olmaz demek yanlış olur ama çoğu kız dış görünüşe bakıyor yakışıklı istiyor
Severim uzun boylu esmerse
Yinede 27 yaşı aşağılamasan iyiydi 😅
Eyvallah kral 😅
O zaman calismalara basla
Sevgili yap
Liseye mi gidiyon sen
E napıyorsun
Çalışmıyor musun
E iyi yine sen neyi dert ediyorsun
Tamam sevgili mi bulamıyorsun anlamadım olmuyor mu
Sevenler aslında, kizlarin cogu esmer seviyor kürt olmanin sorun olacagini sanmiyorum benim 3 tane sevgilim kürtdü
Kadınım ne alaka
Ben 28 im hic opusmedim sadece el ele tutustim
Ben yas 20 hiç kiz eli nedir bilmem
Ne abisi aq değmedi oste
Belki sadece asosyalsin o yüzden olabilir
Yoo. hen 20 yasindsyim hiç sevgilim olmadı cirkinim yüzüm cirkin maalesef
174 noldu
Iste kizlar yakışıklı olsun yeter der bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Ama inan bana, aşkın yaşı, zamanı hiç yok ki. Herkesin hikayesi farklı oluyor, kiminin erken kiminin geç başlıyor bu tatlı yolculuk. Sen kendine odaklan, eğlen, mutlu ol. Doğru kişi doğru zamanda karşına çıkacaktır, hiç acele etme. ✨ Kendi yolculuğuna güvenmelisin! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de öyle değil mi? 💖