abi çok ağır başlıyım zaten bana düşen kızlar hep büyük oluyor olgun gösteriyorum boy uzun omuzlar geniş yakışıklıyım sporcuyum (boksör) siz olsanız sevgili olur musunuz yoksa çocuk der geçer misiniz?yeni nesil çok olgun gösteriyor şimdiden söyleyeyim 18 yaşına uydurmanız gerek beni görünce
hayır ne yapayım ama esmer olduğum için herkese hitap etmiyorum ama kişiliğim ağır öyle gevşeklik falan yok o yüzden de dikkati üstüme çekiyorum ben de çekmeyi hiç istemiyorum naparsın
tabi haklısın o yüzden devlet erişkinlik veriyor ve ne hikmetse bu çocuk yetişkin bir insan grubunu tek başına dağıtabiliyor değil mi çcouk bunu yapabilir imi yapabilirsie be çocuğum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye yaşıtların yerine büyükleri istiyorsun?
merak sadece ben kimseyi istemiyorum bu arada hep reddettim insanları
Anlattığına göre baya çekicisin neden istemiyorsun birini
çekiciliğim , nefret ediyorum çünkü insanlardan benimkisi merak gidermek denilebilir
Nasıl yani yakışıklı olmanı kullanmıyor musun
hayır ne yapayım ama esmer olduğum için herkese hitap etmiyorum ama kişiliğim ağır öyle gevşeklik falan yok o yüzden de dikkati üstüme çekiyorum ben de çekmeyi hiç istemiyorum naparsın
önemli olan karakter bence yaş değil
ha işte o yok ama zeka var kanıtlı dehayım ama karakter yok antisosyal kişilik bozukluğu tanısı da konuldu
ne olursan ol yaşın çocuk
tabi haklısın o yüzden devlet erişkinlik veriyor ve ne hikmetse bu çocuk yetişkin bir insan grubunu tek başına dağıtabiliyor değil mi çcouk bunu yapabilir imi yapabilirsie be çocuğum
olgunluk olarak söyledim bebiş tepkine bakılırsa olgun değilsin zaten olgun olsan böyle soru da sormazdın devlet yetki vermiş ama çocuksun :))
napalım bizde yetişkin bir erkek oluruz herhalde 2-3 seneye olur mu öyle
2-3 sene sonra yetişkin mi olacağım
yaşla alakası yok kafa düşünce yapısıyla alakalı bu gidişle o yaşlanda da olamazsın
bilmem çocuk adam olurum o zaman bilmem beni hep olgun olarak görürler belki klavye başında olduğum için seni yanıltmışımdır ha
klavye basında olsan da insanlara verdiğin yanıtlar senin düsüncelerin ve seni gösteriyor ;)
yo göstermiyor benim gram alakam yok neyse
Hayrı
ne bileyim 35 ten tut 24 e kadar çok kadın bana yürüdü bir de adana da yani
Hayır
tabii hayır benim senden genç teyzem ve dayım var
Peki
olursun yani unutma zeka yaşta değil başta ve insan fiziksel gelişimini +- durduruyor 18 yaşında
Ol
Ok
Gel olak