Teenage bir çok insan tanıdım. Genel olarak pek çoğunun özgüven sorunları yaşadığını, karakterinin tam anlamıyla oturmadığını, ne istediği konusunda çoğu kez kararsızlık yaşadığına şahit oldum. Tabi ki tahmin edersiniz ki tüm bunlar iyi bir ilişkiyi mayınlı araziye sokuyor. Bu yönüyle bir gönül ilişkisi yaşamak adına teenage insanlarla güzel bir iletişim ve hukuk oluşturmanın imkansıza yakın olduğuna kanaat ettim.
Sizce yanılıyor muyum? Teenage kadınlar/erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teenage (18-19 yaşında) birisiyle sevgili olur musunuz?
Kadının/erkeğin ne istediği ile kişilik ve karakteri tam anlamıyla birbirine zıt durumlardır. Çünkü içinde yaşadığı duygusal hisler ve istekler, Tam anlamıyla karakterinden bağımsız çalışabilir.
18 yaşındaki kız/erkek birey Kendi kararlarını ve aşk hayatını yaşayabilecek bir yaşta olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta o yaşlarda evlenenle ve hatta cocuk sahibi olup da ciddi anlamda sağlıklı bir şekilde bakabilenler var. Yani annelik ve babalık görevlerini yerine getirip işe gidiyor eve ekmek getiriyor. Sorumluluklarını biliyorlar.
Tabi herkes aynı değildir bu konuda , lakin aşk konusunda yine sağlıklı karar veremese de yaptığı hatalar tecrübe olarak dönecektir.
Ben 18-19 yaşımda yürüyen libido gibi bir şeydim. Sevgilimde vardı gerçi ama sürekli başbaşa kaldırdık ve bebeydik. Ankara deyimizle Ankara bebesiydik. Karakter üniversite de oturmuyor. Karakter daha büyük sorumluluk alıp , zorlukları yendikçe oturuyor ve insan her zaman değişebiliyor. Sağlıklı bir ilişki olmaz ama ateşli bir birliktelik olabilir.
Hayır 19 yaşındayım yaşıtlarım ya da yaşıt olarak bana yakın olanlar ilgimi çekmiyor en az 30 olması lazım. Altını çizerek söylüyorum en az 30 belki de sorun bendedir benim için geciktir bilmiyorum ama 30’un altı bana hitap etmiyor öbür tarafta yani aşk olarak bu zamana kadar da hep hoşlandım kişiler benden yaşça büyüktü zaten hem de yaşça.
Bizde o yaşlardan geçtik ben aklına bakarım olgunluk zihinde ve yürekte olur çok abartilmadigi sürece yaş farkı olabilir anlasabilecegin bir oran mâkul olur tabi benden küçük olması taraftarı da değilim
Ben 23 yaşındayım kendi tarafımdan bakacak olursam yaşıtlarıma göre olgun ve mantıklı olduğumu düşünüyorum fazlasıyla yerine göre davranmayı severim saygıyı nezaketi üslubu bilen biriyim ve karşımdakininde öyle olmasını isterim
Hayır olmazdım evet bende 19 yaşındayım ama yaşıtlarım gibi değilim yaşıtımla olmak istemezdim herzman 20-25 arası biriyle olurum benden daha olgun insanalrla konuşmak bana daha fazla şey katıyor.
Kanunen ve ahlaken uygun ama ben yapmam çünkü 18 yaşındaki kızın olgunlaşması ni bekleyecek kadar zamanim yok. Olgun seviyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatının aşkı olamazlar doğru ama ulaşılması kolay kişiler geçici evlilkle mutlu olunur bence benle heves yolculuğuna varmısın? Sıkıldığın durakta ineriz
@35Yas en basit ppn belli ediyor ve yaşım 18 sevgililikle cinsellik farklı şeyler dayı arkadaş googlea sevgililik ne demek yaz bide cinsellik ne demek yaz aradaki farkı gör {35yaş}
Dayı dediğin adamla yan yana gelsen emin ol senden daha genç gosteririm 😀 benden yaşlı gösterdiğine yemin edebilirim. Ne olursa olsun küçük çocuklar aşk meşk işlerine karıştırılmaz.