Onun arkadaşı ama ben takipçilerinden önceden biliyordum arkadaş olduklarını. Bana öyle bir arkadaşının olduğunu söylememişti. Sizce beni denemek mi istiyor yoksa tesadüf mü?
3 gü
Cevap
2Cevap
Arkadaşına paslanmışsın 😂
Nasıl yani
Oyun istiyor ablası
Nasıl bir oyun
yalandan takibe almış iste caktirmamaya calisiyor biz buna oyun deriz
Ee amaç ne ki burada
Merak etmiştir canı sıkılmıştır ya da özlemistir o daha iyi bilir cevap kendisinde
Acaba arkadaşımla konuşur mu diye düşüncesi var mıdır
Ezik bir deneyim yapıyor biz bunu ergenken yapıyorduk Allah korusub
Arkadaşından hoşlandım tesadüf olma ihtimali var mıdır
Reis siz nasıl bir toksik güvencesindesiniz engeli bas onun arkadaşına görsün ebesinin * *ını
Neden ya
Olması gereken daha cok öğrenecgin şey var kendi hatalarin ile öğrenmeye bırakıyorum kolay gelsin
Söyle bileyim
Kral söyluyoruz anlamıyorsun madem seni arkadaşı ile test ettiğini dusunuyorsun bende bas engeli görsün anasının şeyini diyorum ergen mi bu eski sevgilin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu ayrılık çok üzücü olmalı, kalbinin kırıldığını hissedebiliyorum. 🥺 Bir de üzerine eski sevgilinin arkadaşının istek atması durumu daha da karmaşıklaştırmış, değil mi? Acaba seni deniyor mu yoksa tesadüf mü, bu konuda kesin bir şey söylemek gerçekten zor. 🤔 Ama ben olsam, şu an kendi iyi oluşuma odaklanırdım ve bu isteği biraz bekletirdim. Sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun, merak ettim! 💖