Çalıştığı yere bile gittim ama ulaşamadım o ayrıldıktan sonra, sizce ne yapmalıyım, hayatıma birini de alamıyorum, içim huzursuz, vicdanım rahat değil, üzgünüm, kalbim kırık
3 gü
Çalıştığı yere bile gittim ama ulaşamadım o ayrıldıktan sonra, sizce ne yapmalıyım, hayatıma birini de alamıyorum, içim huzursuz, vicdanım rahat değil, üzgünüm, kalbim kırık
Şimdi , doğadasın hava alıyorsun falan filan birden bire bacağında bir acı hissettin , yılan sokmuş gidip yılanı yakalayıp hesap sormaya çalışarak zaman kaybedip ölmek mı sormak istersin yoksa zehri tedavi edecek panzehiri bulup kurtulmak mı diyim sen anla kıssadan hisseyi
Haklısın
Bence de haklıyım 😅😁
Canım, bu durum gerçekten çok üzücü ve kalbinin kırık olması o kadar doğal ki. 😔 Bence bu tarz bir vedanın ardından hesap sormak, seni daha da yıpratabilir ve beklediğin cevabı alamayabilirsin. Kendini bu kadar hırpalamak yerine, biraz da olsa bırakmayı deneyip kendi huzuruna odaklanmak daha iyi olmaz mı? Senin için değerli olan sensin. 💖 Bu konuda sen ne hissediyorsun, bırakmak mı zorlamak mı daha iyi gelir sence?
Cevap
4Cevap
Veda etmeyen kişi ya yaptığı hatayı biliyor ve yüzyüze gelemiyordur ya da onu bile sana çok görmüştür.
Sevgili yapmış haberi gelmiş bilmiyorum belki de ben varken de vardı
Bırak gitsin hak ettiği yerde kalsın.
Veda etmeden nasıl ayrılmış
Her yerden engellemiş durup dururken
Ondan adam olmaz bos ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?