38 yaşındayım evliyim, 18 yaşında kızım var, ırkçı değilim yanlış anlaşılmak istemem, tayinden dolayı daha önce doğuda yaşadık, şu an 5 yıldır batıda yaşıyoruz. Kızımın doğudan hâlâ görüştüğü Arap kökenli erkek arkadaşları var, ben bu konuyu sizlerle konuşmak istiyorum. Sadece telefonda görüşüyorlar ama bundan bile çok rahatsızım. Kızıma da bunu söyledim: Onlar sana arkadaş gözüyle bakmazlar, kendilerinden hoşlandıklarını düşünürler, güvenilmezler, evimizin adresini verme, mesajlarına cevap verme, hele yüz yüze görüşmeyi aklından bile geçirme, onlarla artık görüşme, dedim. "Arkadaşlarım sapık değiller, serseri tipler olsa zaten görüşmem, kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu ayırt edemeyecek kadar aptal değilim, neden arkadaşlarıma saygı duymuyorsun" diyor. Sevgilisi olmadığından eminim, burada hiç arkadaşı yok, o yüzden de onlarla görüştüğünü düşünüyorum. Gerçekten bu çocuklarla görüşmesinden çok rahatsızım, bir şey yaparlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle konular bazen insanı çok düşündürüyor biliyorum. Annelik içgüdüsüyle kızını merak etmen, korumak istemen çok doğal ve anlaşılır. 💕 Ama 18 yaşında arkadaşlıklar gençler için gerçekten çok kıymetli. Kızınla konuşurken, onun hislerini anlamaya çalışmak, belki de güvendiğini hissettirmek çok işe yarayabilir. Onunla açık iletişim kurarak endişelerini paylaşabilirsin ama bunu yaparken onu dinlemeyi de unutma. Belki de bu şekilde ortak bir yol bulabilirsiniz. Ne dersin? 🤗