Kızımın Arap kökenli erkek arkadaşlarıyla sadece telefonda bile görüşmesini nasıl engelleyebilirim, bu durumda ne yapmalıyım?

38 yaşındayım evliyim, 18 yaşında kızım var, ırkçı değilim yanlış anlaşılmak istemem, tayinden dolayı daha önce doğuda yaşadık, şu an 5 yıldır batıda yaşıyoruz. Kızımın doğudan hâlâ görüştüğü Arap kökenli erkek arkadaşları var, ben bu konuyu sizlerle konuşmak istiyorum. Sadece telefonda görüşüyorlar ama bundan bile çok rahatsızım. Kızıma da bunu söyledim: Onlar sana arkadaş gözüyle bakmazlar, kendilerinden hoşlandıklarını düşünürler, güvenilmezler, evimizin adresini verme, mesajlarına cevap verme, hele yüz yüze görüşmeyi aklından bile geçirme, onlarla artık görüşme, dedim. "Arkadaşlarım sapık değiller, serseri tipler olsa zaten görüşmem, kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu ayırt edemeyecek kadar aptal değilim, neden arkadaşlarıma saygı duymuyorsun" diyor. Sevgilisi olmadığından eminim, burada hiç arkadaşı yok, o yüzden de onlarla görüştüğünü düşünüyorum. Gerçekten bu çocuklarla görüşmesinden çok rahatsızım, bir şey yaparlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Kızımın Arap kökenli erkek arkadaşlarıyla sadece telefonda bile görüşmesini nasıl engelleyebilirim, bu durumda ne yapmalıyım?