Umut vermeyen kız, İnstagram'da engel kaldırır mı ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?

Kız geçen sene üniversitede benim 1 alt sınıfımda okuyordu, benden 6 yaş küçük. Sene başında onu okul WhatsApp grubunda kendisine yürüyen bir çocuğa tepki gösterdiğim için teşekkür edip sonrasında ise günlerce Instagram hikayelerime yanıt vermişti ve sohbet etmiştik. Aramızda tam olarak flört denilebilecek bir ilişki yoktu, ama ona rağmen bana ailesi (nerede yaşadıkları, İzmir'de halasının yaşadığı vs. hakkında) bayağı bilgi vermişti. Ayrıca okulda da sürekli birlikte vakit geçiriyorduk. Bana dolaylı yoldan da olsa "Kombinin efsane" vs. demişti. Sonrasında kendisine açıldım ve bana "Ben seni şu ana kadar hep abim olarak gördüm ve başka da hiçbir şey düşünmedim. Bu konu burada kapansın, hiç kimse de duymasın. Bana da mesaj atma, çünkü sevgilim var ve gelen mesajların hepsini o da görüyor. Aramızı bozuyorsun" demişti. Ama aradan aylar geçtikten sonra ben okulu bırakıp memleketime döndükten sonra WhatsApp'ta engelini kaldırıp bir durum paylaştım ve o da durumuma biraz imalı, biraz da şaka yollu bir yanıt verdi. Yakın zaman öncesinde ise telefon numaramı rehberinden silip Instagram'da engelimi kaldırmış.

#Aşkİlişkileri
Umut vermeyen kız, İnstagram'da engel kaldırır mı ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?