İleride eşim beni ilgisiz bırakır ise 4 5 kişi ile aldatırım onu, erkekler yapınca normal, biz yapınca neden kötü oluyor
4 gü
Bilinç altı ve ilkel dürtüler yüzünden. İlkel yaşamda:
Kadının çocuğuna bakması gerekiyor.
Erkek ise savaş halinde ve sayıları az. Bu yüzden çok kadından çocuk yapıp genlerini devam ettirmek istiyor. Memelilerin şu anki durumlarına bile az biraz bilgi sahibi olabilirisin bu konuda
Eşiniz sizi aldatırsa bu size boşanma hakkı veriyor aldatma hakkı değil. Aldatıp sonrasında boşanma olursa adam haklı çıkaracağı için bir şey koparamazsın. Bir erkek ya da bir maddiyat için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin lütfen 🤦🏼♀️
Sen öyle zannet hukuktan çok bilgim var kadın zina yapsa bile evlendikten sonra alınan mallar ikiye bölünüyor atiyorum 20.000.000 TL lik ev var yarisi erkeğe yarısı kadına gider
Erkekte beni aldatır kusur %50 olur kadinin da %50 olur nafaka hakkım doğar
Tamam canım sen yap gel bakalım adam veriyor mu sana malının yarısını 😂
Haber edersin 😘
Zaten hakim onay vermiş ise vermek zorunda zaten
Canım benim, böyle bir haksızlık hissetmene gerçekten üzüldüm! 😔 Aldatma konusu maalesef çift standartlarla dolu bir alan ve bu durum insanı çok yıpratıyor. Ama inan bana, kim yaparsa yapsın, aldatmak ilişkide büyük bir yıkım yaratır. Asla "elinin kiri" değildir ve kimseye haklılık payı vermez. Herkesin karşılıklı saygıya ihtiyacı var. Sence de öyle değil mi? 💔
Cevap
14Cevap
Toplum algısı erkek yapinca capkin kadin yapinca o. spu senin dedigininde elle tutulur bir yani yok ilgi gostermiyorsa basican tekmeyi
İlgisiz bırakıyosa aldatılmak hakkı onun, senin gibi bir çok partnerim oldu, ayrılmak yerine iyi partner edinen
Her zaman kendine yapılmasından hoşlanmadığın bir şey karşı tarafa da yapma
Yapacağım banane başka adamdan hamile kalmadığıma şükür etmesi gerekiyor birde
Ama bu çok yanlış bir düşünce ve bir eylemdir aldatmak asla ama asla hata yanlışlık veya başka bir şey değildir aldatmak sadece tercih meselesi yapılan tercihlerde kişinin karakterini ve kişiliğini ortaya koyar
Yanlış falan değil 10 lu ve 20 li yaşlarımı sevgilisiz geçirmişim hep arkadaşımdan hoşlandılar bu adam aldatılmak istmese idi o zaman 10 lu veya 20 li yaşlarımda gelse idi beni hiç ilgilendirmiyor bu şey gibi annesi tarafından terk edilmiş birisi seneler sonra annesi geliyor hadi bu saatten sonra gelsen ne olurki yan değil mi buna biraz benziyor hickimse 10 lu 20 li yaşlarımda güzel yaşlarımda gelmemiş şimdi gelse ne olur para devri yani baskasindan hamile kalmayacağıma şükre gelsin yani
Sen bilirsin bu şekilde düşünüyorsan saygı duyarım senin hayatın senin kararların ama neler yapabileceğini sen biliyorken bunu bilip de karşındaki insana yapmacık davranmak seni ne kadar rahatı huzur bırakır bilemem
Evet adam eğer zaten fark etmez ise aldattığımi zaten ona sadık kaldığımı düşünür Birde başka adamdan hamile kalmadigima şükre gelsin yani çünkü önceden sadece cinsellik için yaklaştılar sevgili olmak istemediler e bende benimle sevgili 9lmak istemeyen birisi ile cinsellik yasayamayacaktim e kimse kusura bakmasın evlendikten sonra sevgili olduktan sonra gelmek isteyenler oldu e vallahi kimse kusura bakmasın aldattigim adamdan da çocuk yapabilirdim
Bu konuyu tam çözemedim o yüzden yazabilir misin bana
Alakası bile yok.. Bu eski bağnaz cahil bir düşünce. Her zaman iki taraf içinde kötü bir durumdur.
Kadını erkeği yok ikiside aynı derece iğrenç ve ahlaksızca
Bilmek istiyorum gerçek bu cevabı kadın niye o.. r. s P oluyo erkek niye yapsın deniliyo
Aldattığına dair kanıt delil olursa mal felan alamazsın önce onu öğren
Sen ilk önce şunu bir öğren tatlım hukukta evlendikten sonra alınan mallar ikiye bölünüyor atiyorim 20.000.000 TL yarısı kadına yarısı erkeğe bilmeden laf sokmaya çalışıyorsun
Ya ne laf sokacam daha gecen ay arkadaşım öyle oldu hiçbişeyde alamadı sen kulaktan dolma bılgılerle oyle ınternet bilgisiyle konuş kendını akıllı sanıyor safoz
Evlendikten önce tabiki kişisel mal sayılır ama evlendikten sonra alinan mallar ikiye bölünüyor kadin para vermese bile çünkü kadında ev işi yapıyor covug a bakıyor
Arkadaşının maddi durumu iyidir o yüzden nafaka alamamistir maddi durumu iyi olan birisine nafaka ödemez erkek ağır kusurlu olsa bile
Aşkım kaç tane avukata sorsam benim dediğimi diyor
ya da arkadaşının kusur oranı %50 nin altında idir o yüzden alamamıştır
Bebeğim kadın yine yüzde elli talep eder ama hakim direk aldattı dıyerek 0 al demez ama koca ben yuzde 70-80 almalıyım oda yuzde 20-30 alsın diye talep ederse mahkeme kusuru gerekçe gösterip kadın aleyhine bozabılır ve ağır kusurlu kadın yoksulluk nafakası alamaz İştirak nafakası varsa cocuk ıcın o ayrı
Delil cok kritik wp ekran görüntüsü mesaj vıdeo tek başına etkili olmayabılır
Resmi delil ya da tanık gösterirse kötğ olur
Aşkım biliyorum bahsettiğim o idi zaten şöyle erkekte beni aldatabilir yani bayağı kamera kaydı vs yakinlasma vs var ise Birde soru sorup durma vs gibi kamera kaydı var ise
işte böyle değişik ama sen kanıt bırakmamaya bak en azından malın yuzde ellisini alırsın yüzde yirmisine düşmezsin zaten ilgisizin tekiymiş boş ver oh iyi oluyor ona
Tabi vallahi bu işler böyle aldattığım adamdan da çocuk yapmayi düşünüyordum zaten e ne yapayım 10 lu 20 li yaşlarım sevgilisiz geçmiş yaticam kalkicam tani
Kötü olmuyorsa yapın.
Kadının adı çıkarsa geri dönüşü olmayan yola girer
Ben 3 sene önce yaptım zaten hiç te adım çıkmadı çünkü Allah katında hakli idim
Bir ya da iki değil dedikodu ve ifşa olursan geri dönüşün olmaz
Banane lan 30 yaşıma gelmişim 10 lu 20 li yaşlarım da sevgilisiz geçirmişim birde adamın ilgsiizlibi ni çekeceğin başkası ile görüşeceğim tabi 6 kere hemde baskasindan hamile kalmadığıma şükre gelsin
Hayat senin keyif senin
Kim yaparsa yapsın kötü boş boş konusma
Ayrılmak daha mantıklı değil mi ihanetten
Yoo adamın parasi var ise neden bosanayim miras birsey kalır zwnginse
Değilse peki
Zaten evlenmem baştan fakirle
Nasıl bir zenginlik ariyorsun
Yani haklısın
Bekara konuşmak kolay
Kim yaparsa yapsın * bu
Bahane uretiyorsun
Biz yaparız çünkü
Yap hiç unurumda olmaz yani boşanmak istemesin yeterli bende aldatacavim evli kalalım yeterli ayiyoeum adamin üstüne 5 tane ev var 1/4 ü zaten eşe kalıyor anne baba hayatta değilse zaten benim lehime yani kardesi varsa 2/4 ü alır ki kadinin başka evi var yoo ise oturma hakkı bile talep edebilir
sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?