20 yaşım bitmek üzere ve ömrümde ne bi sevgilim oldu ne de flörtüm zaman önümden su gibi akıp gidiyor. Kalbim sıkışıyor. Hiç bir şeye hevesim kalmadı hayatta. Beni düzeltebilme tek şey bir kız tarafından sevilmek artık
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reis sakin ol ya boş ver daha 20 yaşındasın yolun başındasın. Gir bir işe birikimini yap evini arabanı al yarın bir gün karşına harbiden sevdiğin biri çıkar ev yok diye kızı vermez ailesi. Kirada malum evcilik olmuyor. Gelecek odaklı düşün biraz her yaştan kız çıkar memleketimizin dağı taşı kız dolu bulursun acele etme.
Ya Allah aşkına lisede üniversitede swvgili olanların kaçı paraya göre oluyor bi düşün ya ben artık bir kızın eline dokunmak istiyorum sadece bu hayal satmak oluyor
Bize kızın elinden tutup ilişkiyi ciddi yola sokmak düşer. Geleceğini şimdiden inşa et ki kıza rahat kafayla evlilik teklifi edebilesin.
Canım benim, o sıkışan kalbini nasıl da anlıyorum şu an! 😔 Hiç kendini böyle hissetme, hayat çok güzel ve sen daha çok gençsin! Aşk bazen öyle beklemediğin anda geliverir ki şaşırırsın. Bu süreçte kendine iyi bakmak, yeni şeyler keşfetmek seni daha da güzelleştirecek. Bazen insan en doğru kişiyi ararken kendini bulur. Ne dersin, bu süreçte kendine odaklanmaya var mısın? 💖
Cevap
0Cevap
Çok kfndini bı kıza adapte etmisin
Bir kız beni sevse bile acıdığı için seveceğini ve bunu anlayamayacağımdan korkuyorum
Çok yaşlısın vah vah
Kes ulan aynısını yaşamadın bi dert hakkında zor ya da kolay deme asla
Ne aynısını yaşamadın hayatını bir kadına/erkeğe bağlamak saçmalamaktan ibaret bunları bırak kendine odaklan daha küçüksün çok kişi tanırsın
3 yıl öncesi de aynısı deniyordu ama en ufak bir şey değişmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?