Artık kalbim dayanmıyorr?

5 yıllık bir ilişkim vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Birlikte büyümüştük. Ailesi yoktu hep ben ilgilendim, onun için her şeyi yaptım. Çok mutluyduk. Ta ki bu seneye kadar. Maddi durumu kötüydü. Beni çok seviyordu evlenebilmemiz için kendisine iş kurmak istedi. Bende destek oldum. Babası da aşçı bir oldular bir sene önce lokanta açtılar. Bir dönem izin yapamadı. Evim dükkana yakın değildi ben de gidemiyordum. Biz hiç buluşamamaya başladık. Aramızda özlem mesafe girdi. Çok kavga etmeye başladık. Bana her dükkanı kapattığında çok yorgunum deyip eve gidip uyuyacağını söylüyordu. Ama öyle değilmiş. Beni dükkanın çevresinde bir markette çalışan kızla aylardır aldatıyormuş. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur mu derler ya tam da öyle olmuş. Orada tanışmışlar. İlişkimiz varken ilişki yapmış. Öyle bana hiçbir şey belli etmedi ki 7 aydır sürdürmüş. Ben ilişkimizin peşinde koşarken o her akşam başkasının yanındaymış. Dün öğrendim. Açıklaması " Psikolojim çok bozulmuştu. Hep kavga ediyorduk. Hep çalışıyor izin yapamıyordum. Bir gaflete düştüm sana büyük yanlış yaptım. Lütfen beni affet pişmanım oldu" saatlerce dil döktü ama bende bitti. Çok canım yanıyor. Bana deliler gibi aşık olan evlenmek isteyen adam bir den değişti. Yıllardır beraber olduğum adam iki günlük tanıdığı bir kız için ilişkimizi bitirdi. Biz den vazgeçti. Hala inanamıyorum. Sürekli ağlıyorum, üzülüyorum. Nasıl toparlanacağım

Artık kalbim dayanmıyorr?