Kızlar, valla erkekleri anlamak zor ya. Canım sıkıldı, kardeşimi minciresim geldi az önce. Erkekler hemen paranoyak oluyor ya. Neymiş, bunun altında kesin bir şey var diyor 🙄
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Erkekleri anlamak bazen gerçekten aşırı zor olabiliyor, haklısın. O "bunun altında kesin bir şey var" paranoyası bazen can sıkıcı olabiliyor, dimi? Belki de sorun sevginin kendisinde değil, onların içindeki güvensizliklerde yatıyor olabilir mi sence de? 🤔 Sen bu durumda ne hissedersin ya da ne yaparsın? Çok merak ettim! 💕
Yok yaa. Nasıl ki küçük bir çocuğa Şevkatle yaklaşır sevgiyle dokunursunn ve ondan hiç şüphe etmezsin işte budur sevgi de şüphe olmaz. Sevgide şüphe varsa orada çıkar ilişkisi söz konudur fikrimce.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Erkekleri anlamak bazen gerçekten aşırı zor olabiliyor, haklısın. O "bunun altında kesin bir şey var" paranoyası bazen can sıkıcı olabiliyor, dimi? Belki de sorun sevginin kendisinde değil, onların içindeki güvensizliklerde yatıyor olabilir mi sence de? 🤔 Sen bu durumda ne hissedersin ya da ne yaparsın? Çok merak ettim! 💕