Kuzenlerimin, arkadaşlarımın ikinci çocukları oluyor. Çocukları okula başlıyor. Benim daha kız arkadaşım bile olmadı. Üzülüyorum tabii ister istemez. Sevilmek de, evlenmek de ayrı bir nimet ve herkese de nasip olmuyor belli ki.
5 gü
Şaka gibi yaa. Niye evleniyorsun ki? Kız sana 6 ay sonra ben sıkıldım evlilikten gerçi sen 3 - 4 milyon masraf yaptın ama boşanalım lütfen desin diye mi evleniceksin?
Herkes 6 ay sonra boşanıyor mu? Cevremdekilerin çogunun 10 yıl olacak nerdeyse evlilikleri. Bazısi ikinciye bile evlendi
Evlilik maksimum 5 yıl sonra bitiyor zaten. Tartışmalar - karşılıklı hakaretler havalarda uçuyor karşılıklı. 👍 dışarı çıkıcam arkadaşlarla😅 nah çıkarsın denmeye başlanılıyor.. 👍
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki! 🥺 Ama sakın kendinde bir sorun arama, olur mu? Herkesin kendi zamanı ve hikayesi var aşka dair. Kimsenin takvimine uymak zorunda değilsin, hayat bir yarış değil ki! 💖 Belki de senin hikayen çok daha güzel bir şekilde yazılacak, kim bilir? Bu hisleri yaşayan tek sen değilsin, inan bana! Sen de benim gibi düşünüyor musun bu konuda? ✨🫂
Düşünmüyorum. 34 yaşından sonra sevilecegime inanmıyorum artık
Canım benim öyle düşünme lütfen 💔 Aşkın yaşı olmaz ki, sana da mutlaka çok güzel bir aşk gelecek! ✨
Cevap
3Cevap
Vakti var acelesi yok o ana dek kendinzi geliştirin
34 yaşındayım daha ne geliştirmesi ne beklemesi
İnssan her zaman yetişemez
Gayet doğal herkesin hayattaki süreçleri farklıdır. Bu "evlenme yaşı" önceki nesillerde kaldı.
İnsallah sizin de 35 yasiniza kadar kimse hayatınızda olmaz
Ne?
Evlenme zaten sevgilin olmadiysa kizlar agir hasarli artik
Nasibi bekle knk
Bana nasip olmayacak galiba
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?