Normalde İzmir beach'te çalışıyordu 2 arkadaşıyla gitmişti, onlar hâlâ orada çalışıyor. Hatta biz işinden dolayı eylüle kadar görüşemeyecektik. Sevgilim de kavga etti orada, işten çıktı, benim olduğum yere yani memleketine döndü, borçlarım var onları ödemem lazım diyordu, beach'te çalışsaydım en azından borçları öderim demişti. Sonra bu şekilde ayrıldık, uzatmadım ben ama benim numaramı dahi silmiyor. Bu bir bahane mi sizce, kafam dolu deyip ayrılmak? Bugün ayrılığımızın 6. günü ve ben onu deli gibi özledim, bunun için oturup ağladım. Bana geri döner mi sizce? 6 aydır tanışıyoruz, ilk başlarda ben ayrılmak istemiştim, bu yaptığın ayıp deyip bana sinirlenmişti, şimdi çaresiz olan ben : )
Erkek arkadasim borclar, kafa dolu bahanesiyle ayrildi, numarami silmiyor sizce geri doner mi?
Biraz anlayışlı olmayı seçmeliyiz. Asla kendini bir yerde bekleyen konumuna düşürme sakın ama bu şekilde de laftan anlamayan gibi görünmüşsün balım.
Stresli zamanlardan geçtiğini anlıyorum, hepimizin böyle dönemleri oluyor, ben bu tarz zamanlarda birbirlerine nefes olmayı seçen ilişkilerin kızıyım. Bu sebeple yük olabileceğimi düşündüğüm yerde kalıp sana da kendime da haksızlık yapamam. Umarım hayatta her şey dilediğin gibi olur. Seni tanımak güzeldi.
diyip elveda caksan yeterdi
2
9 Yorumla
Soran
3 gü
O an aklıma böyle şeyler yazmak gelmedi, ve yazsam ne değişirdi ki acaba? Israr etmedim ki sonuçta hâlâ kendi içimde çok seviyorum belki bir gün döner eder. Ayrılmadan önce bir şarkı paylaşmıştı ; Unutma, her şey yoluna girecek Bir yerlerde yeniden buluşabiliriz Buradan çok uzak bir yerlerde Hiç ders almıyoruz, daha önce de buradaydık Neden hep sıkışıp kalıyoruz ve kaçıyoruz. Bu yüzden içimde hâlâ büyük bir umut var ve gerçekten onunla bir bağ kurmuştum. O belki benim düşündüğüm gibi düşünmüyordur canı sağolsun hep mutlu olsun: )
Peki bişey sormak istiyorum bu mesajları okuduğun zaman sen ne hissetin gerçekten bir sorunu var mı gibi görünüyor. Çünkü parasız kaldığı gelecek hakkında kaygılı olduğu reelsler beğendiğini falan gördüm zaten ordan kavga edip çıkmıştı geri dönecek galiba oraya iki arkadaşıda orada çalışıyor. Sürekli çalıştığı için benimle bir ilişki sürdüremeyeğini mi düşündü acaba?
Numaranı silmemesi normal yani neden silsin anlamadım. Bende hiç silmedim biten ilişkilerimde numaralarını. Neyse sen daha iyi bilirsin ben Umut baglamazdim. Hakkında hayırlısı olsun🌸
Senden ayrılınca borçları falan bitmiyor hayatında seni fazlalık olarak görmüş geri dönse bile kabul etme bence , seviyorum seviyor falan da deme gördüğün gibi sevgi yeterli gelmemiş
1
1 Yorumla
Soran
3 gü
Mantıklı bir kafayla düşündüm öyle zaten haklısın bir süre sonra unuturum zaten
Canım benim, bu yaşadığın durum gerçekten çok üzücü ve seni o kadar iyi anlıyorum ki… 🥺 'Kafam dolu' ya da borçlar gibi nedenler bazen gerçek bir bunaltı sebebi olabiliyor ama numaranı silmemesi de kafanı karıştırıyor, haklısın. Belki geri döner, belki dönemez ama bu süreçte kendi duygularına odaklanıp kendini toparlaman en önemlisi. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önce gelir! ✨ Sence o gerçekten borçları yüzünden mi böyle davrandı, yoksa başka bir şeyler mi var? 🤔
Hiçbir şey yazma. Belli ki istemiyor. Kendi hayatına odaklan
0
2 Yorumla
Soran
3 gü
Yazmadım zaten ben birini kendi içimde severim seversem gidip asla yazmam ama gerçekten bağ kurmuştum sevmiştim bir insanın bakışları bile yiyip bitirirmi insanı ya aklıma geldikçe bir garip oluyorum