Erkek arkadasim borclar, kafa dolu bahanesiyle ayrildi, numarami silmiyor sizce geri doner mi?

Normalde İzmir beach'te çalışıyordu 2 arkadaşıyla gitmişti, onlar hâlâ orada çalışıyor. Hatta biz işinden dolayı eylüle kadar görüşemeyecektik. Sevgilim de kavga etti orada, işten çıktı, benim olduğum yere yani memleketine döndü, borçlarım var onları ödemem lazım diyordu, beach'te çalışsaydım en azından borçları öderim demişti. Sonra bu şekilde ayrıldık, uzatmadım ben ama benim numaramı dahi silmiyor. Bu bir bahane mi sizce, kafam dolu deyip ayrılmak?
Bugün ayrılığımızın 6. günü ve ben onu deli gibi özledim, bunun için oturup ağladım. Bana geri döner mi sizce?
6 aydır tanışıyoruz, ilk başlarda ben ayrılmak istemiştim, bu yaptığın ayıp deyip bana sinirlenmişti, şimdi çaresiz olan ben : )
Erkek arkadasim borclar, kafa dolu bahanesiyle ayrildi, numarami silmiyor sizce geri doner mi?