Evliyim, eşimle balkonda oturuyoruz, karşıdan kız geçti, kafasını kaldırıp bakıyor, çekiyor ama buna benzer şeyler hep oluyor, evlenmeden önce böyle yapmıyordu bir de fark ediliyor, sinir bozucu
5 gü
Evliyim, eşimle balkonda oturuyoruz, karşıdan kız geçti, kafasını kaldırıp bakıyor, çekiyor ama buna benzer şeyler hep oluyor, evlenmeden önce böyle yapmıyordu bir de fark ediliyor, sinir bozucu
İlgiyi , odak noktalarınızı başka yönlerde aradığınızı başka argüman üzerinde kullanıp eşinizde odaklanmak uzak kaldığınız içindir.
Büyük ihtimalle çoğu insanın yaptığı gibi bir konuda haksız olduğunuzda sessiz kalarak bunu gösteriyorsunuz.
Sadece size odaklı olmasını istiyorsanız o zaman sizde bunu yapmalısınız.
Bir erkek olduğu ortamda ilgi göstermiyorsa ilgi görmediği içindir.
Masa sohbetleri yemek masası hariç ne kadar sürüyor?
O evlenmeden önce de bakıyordur ama farketmemişsindir erkeklerin çoğu böyle işte benim sevgilide sürekli bakardı kavga ederdik kafanda kuruyosun derdi. Sonra gün geldi bana muhtaç kaldı, şimdi ben süründürüyorum mazlumun ahı çıkar elbet 😂
Canım benim, böyle bir durumda hissettiklerini çok iyi anlıyorum, insan kendini değersiz hissetse ne kadar doğal! 🥺 Evlilikle beraber bazı alışkanlıklar değişebiliyor, belki eşin bunu farkında bile olmadan yapıyor olabilir. Ama bu durum senin için rahatsız ediciyse, bunu onunla konuşmaktan çekinme sakın. 🗣️ Ona seni nasıl hissettirdiğini, bu bakışların seni nasıl üzdüğünü anlatmalısın. Belki de o farkında değildir ve seninle konuşunca daha dikkatli olur. Ne düşünüyorsun, konuşmayı denemeli misin? 🤔💖
Cevap
8Cevap
Evlilikten sonra paranoyaklaşma hiç iyi değil sen yardım al
Ne paranoyası bariz ortada defalarca denk geldim çoğu zamanda sesimi çıkarmıyorum zaten savunma yapılıyor hep
Yurdumun erkeği gene şaşırtmıyor evde senin her halini görüyor bakımsız olan halini bile bi sure sonra çekici gelmiyorsun onun da gözü kayıyor sevmeyi bilmeyen insanla aşk yaşıyorsun kolay gelsin soqoxoqxocofoc
Eğer bu seni rahatsız ediyorsa sakin bir anda “Bunu yaptığında kendimi değersiz hissediyorum” diye net söylemen lazım
Sen gerekeni yapıyo musun formülü uyguluyor musun asla yapamaz çünkü
Nedir o
Bunu 2 satırla nası özetleyim gizliymişsin
Sen hiç birine bakmıyorusun peki
Ben evliyim sokakta bir sürü erkekte kadında var onlara bakıcaksam neden evliyim saygım var kendime
İnsan bazen saygısızlık yapabiliyo demekki
Neden bu kadınla evlendim bunlar varken hareketi
Ve sadakatten çok bahseder eşim
Bir insan kendinde ne eksikse sürekli onun lafını eder bunu unutma.
Bana güvenmiyor musun diyor birde
Güvenmiyorum de. Bilmiyorum ama bunu yapan kişilerin bu şekilde savunması normal değil. Sevince gtü kalkıyor böyle
Ma. l oldukları için böylelerinden kurtulmak lazım
Söyleyincede ona bakmıyordum oluyor
Ya abla bence kendine saygın varsa ayrıl sen gerçekten çok daha iyilerine layıksın
Niye böyle yapıyor abartmış
Birde ben ona bakınca hemen çekiyor bakışı belki ben olmasam gidene kadar bakıyor ama sorunca da sen bana güvenmiyor musun denk geliyor ona bakmadım
Sen baksan kıyameti koparacak kendi başkalarına bakabiliyor. Saçmalık
Birde ben kafamı çevirince hemen çekiyor çok komik ve üzücü aynı zamanda çok sevip evlendiğin kişinin böyle yapması
E tabi üzülürsün ama senin yapacağın bi eylem yok. Karşı tarafın saygısızlığı
Sen peki napacaksın bidaha
Daha abaza oluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?