Eşim başka kadınlara bakıyor bir gözü çarpsa veya bakıp geçse anlarım ama o uzun uzun ve defalarca bakıyor erkeklerin doğasında mı var yoksa benim eşim çapkın mı?
Cevabın nedir?
+1 yılAdamlar yakışıklı sonuçta istediklerini yaparlar. Ben dahil 40 küsür çirkin erkek var çevremde daha 1 kızın eline dokunmamış. Eeee? o 40 erkeğin yiyemediği kızları da birilerinin yemesi lazım elbet öyle değil mi? Ben hakkımı yakışıklı erkeklere devrediyorum , bana bakmayan kızları da onlar yesin. Kimse de yakışıklı erkeklerin gözü dışarda diye ağlamasın boşuna , o kadar kızın erkek hakkı ne olacak?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşini sen tanıyorsun bilemeyiz ama iki seçenek var.
1. Tüm erkekler bakarmış gibi doğasın da var demek yanlış olur, onun doğasında olabilir. Bir de bakış tarzı önemli.
2. Değişik fantaziler yaşamak istiyordur ve sana söyleyemiyordur bu nedenle arayış içinde olabilir aman dikkat. Sıkboğaz etmeden adamı çıkışa doğru sen götür yoksa bir götüren olur.44 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla defalarca konustum baktigini gordugumu soyledm ama inkar etti beni paranoyaklikla sucladi artik gormezden geliyorum ama kendimi cok mutsuz ve asagilanmis hissediyorum esime karsi cok ilgiliyim ve guzelimde disaridan ilgi goren biriyim tam olarak ne yapicagimi ona nasil davranicagimi bilmiyorum acikcasi
- +1 yıl
Bak arkadaşım senin ilgiden kast ettiğin nedir bilemem ama demek ki adam da bir eksiklik var ve onu tamamlamaya çalışıyor. Aynı durumu ben de yaşıyorum benim eşim de baktığımı görüyor ve ben bazen baktığım kadınla ilgili bir şeylerde soruyorum yani baktığımı göstermek için.
Konuştuğumuz da o da bana senin gibi seninle ilgileniyorum daha ne istiyorsun diyor. Biz defalarca konuşmuş olmamıza rağmen bu ilgilenmenin ne olduğunu halen anlatabilmiş değilim kendisine, demek ki sizde de aynı durum sözkonusu
Soran+1 yılIlgilenmekten kastin ne anlatirsan belki ben uygularim
+1 yılBirazcık helal -haram a dikkat etme karakter kişilik önemli sanırım eşinin gözü senden başkasını görmese bakamaz kimseye suç sende değildir muhtemelen eksiklerini fatket ve düzelt omunla da bu konuyu bir şekilde konuş sen bakarsan ben de bakarım gibisinden ultimatom vermelisin
20 Yorumla
Kişiden kişiye değişir. Böyle şeylerin cinsiyeti olmaz kim daha çok diye. Neden baktığına da gelirsek rahatlıktan. Sizi avucunun içinde görüyor zaten. Çok acı lakin gerçek bu.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
87Cevap
bazilari yazmis kadinda bakiyor. yaha bakmadan bakmaya fark var. Boyle bakarsin dersinki guzelmis veya yakisikliymis ama uzun uzun bakiyosan yani sorun var. Bu erkekler cok cabuk bikiyor gercekten guven olmaz bunlara. Bikiyorlar sonra baska kadinlara bakiyorlar.
150 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
Mesela bu adam çocuk yaşta evlenmiş ve sonuç bu. Yaptığını doğru zannediyor bir de. Yorum senin...
Soran+1 yılBenim esimin yasi 23 aslinda onceleri cok olgundu ama isini degistirdi ve yeni arkadaslar edindi giyim tarzi değişti disariya cok bakar oldu bir anda ben ona ilgi gosteriyorm seviyorum oda beni seviyor bence ama goz capkinligi yapiyor hep ve bu beni cok kirip uzuyor
- +1 yıl
Evlendiğizde yaşlarınız kaçtı?
Soran+1 yılO 21 ben 17
- +1 yıl
17 yaşında seni evlendiren aileye beddua etmek istiyorum ama edemiyorum
Soran+1 yılCocuk akliyla evlendim ailem karsi cikmaliydi biliyorum ama yapicak bisey yok artik
- +1 yıl
Çocuk aklıyla değil libidoyla evlendin
Soran+1 yılAlakasi yok neler yasadigimi bilemessin evliligi kurtulus sandim be
- +1 yıl
Bir şeylerden kaçmak hiçbir zaman kurtuluş değildir. Küçük yaşta evlenen herkes pişman olur. Çok geçmiş olsun.
+1 yılbirsuru sacma yorum goruyorum yok serefsizlik yok capkin yok bilmem sorunlu. alakasi yok. her erkek bakar. bide senden cok cekinmeden bakiyorsa bir halt cikmaz o adamdan sadece bakiyordur. erkek bu acana bakar ilgi cekici giyinene bakar. gizli bakandan kork sen. aleni bakiyorsa kalbinde kotuluk oldugunu sanmiyorum. tabi sana olan davranislarinda problemler yasamiyorsaniz
32 Yorumla
Soran+1 yılBana cok iyi davraniyor ben ona daha once baktigni gördüğümü soylemistim bu yuzden yanimda dikkatli olmaya calisiyor ama hep baktigini goruyorum yinede bide her gelip gecene bakiyor bana bu cok itici ve can sıkıcı geliyor
- +1 yıl
öyledir ama bakar erkeklerin cogu. bide gizli is ceviriyor gibi bakmiyorsa oylesine bakiyordur. goz banyosu bir nevi
Bu durum benim başımda da var ama benim eşim benimle hiç ilgilenmiyor işten eve gelince surat beş karış ilişkiye gelince ben çok yorgunum çalışmadığı halde işter istemez erkeğin dışarıya ilgisi kayıyor haa hanfendi demiş ya ben çok ilgiliyim o zaman eşin başkalarına bakıyorsa o zaman onun karaktersizligi
38 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geldigince ilgilenmeye calisiyorum ilgileniyorum da seviyorum bunu bellide ediyorum oda bana hep beni sevdigini soyluyor ama gozu disarda yinede anlam veremiyorum
Soran+1 yılBen cocugumada bakiyorum esimede evimede
- +1 yıl
Alakasi yok sizin gibiler yuzunden biz kadinler kendimizi sucluyoruz ama aslinda oyle bisey yok yani. kadin kendini sorguluyor neden oyle davranio kocam neden bakiyor. cok iyi olsan bile herseyi yapsan bile oran buran sarktigi zaman yine bakarsiniz yani.
herseye kilif uyduruyorum derken? ben hicbisey uydurmuyorum. cocuk seninde cocugun kadinin gorevi degil parka goturmek. her iki taraafta yapabilir. neymis komsularda goruyormus eee napalim goruyorsa? cokmu anormal cocugun babasinin cocugu parka goturmesi...
Gizli Üye(36-45)+1 yılCumartesi günü marketteyken bakımlı, olgun, evli ve türbanlı bir kadın ile o kadar çok bakıştık ki, ikimizin de yanında eşleri. Çaktırmadan gözlerimizle seviştik, kasada uzun süre beklemekten ilk defa memnun kaldım. Çünkü doya doya sahip olduk birbirimize bakışlarla da olsa. Bunun heyecanı bambaşka.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@jobbss Gerilmene gerek yok koçum, toplumsal mesajlarını başka yerde ver lütfen.
+1 yılher erkek ben değil işte benim huylarımı çoğaltıp her erkeğe nakil etmek lazım evet eşin çapkın ama yakışıklı falan değilse kızlarda buna bakmıyorsa fazla irdeleme bakmakla yetinir sadece :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYani cok yakisikli oldugu sayilmaz ama kizlarda bakmiyorsa bu cesaret nerden geliyor ki insan sıkılmaz mı bir sure sonra bakmaktan vazgecer
- +1 yıl
Haklisin pas veren orta açan kız yoksa boşa kürek sallıyor bana bakan olduğu halde ilgilenmiyorum ama bakmaları hoşuma gidiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısız ve karakter yoksunu olan her erkek eşin gibi öyle bön bön bakar sonra da dönüp sadece bakıyorum güzele bakmak sevap derler :)) neyse sövmeyeceğim eşin sonuçta :D asddas
42 Yorumla
Soran+1 yılBenim esim baktigini kabul etmiyor
- +1 yıl
O cinsler daha tehlikeli. Allah kolaylık versin ne diyim
+1 yılBenimkisi de hep ayni "kiza" bakar ve ben soyleyince kabullenmez. Ama benim icin fark etmez. Ne kadar bakiyorsan baksin sonucta yiyeceği yemek yine aynidir..
61 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Bugün farklı bir şey yapalım dedik ve fuckbuddy m ile dışarı çıktık. Her önüne gelenin kadın erkek demeden kalçalarına baktı. Sonra bana "senin popon çok güzel" dedi. Ama bak bu kişi benim eşim, sevgilim vs değil...
01 YorumlaErkeklerin dogasinda yok goz carpar bir kere bakar gozunu ceker ama bu uzun uzun bakiyo buda onun haysiyetsizligi
50 Yorumla
+1 yılÇapkınlık hayatına giren kadınla son bulmalı aksi takdirde bu çapkınlık değil karaktersizlik olur her erkek öyle degil oy gözlerini
90 Yorumla
1 yılÖncelikle yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ilişkinizi sıradanlaştırmayın onunla ilişki yapacaginız zaman ona hazirlanin süslenin sürekli robot gibi ilişki yaşamayın insanlar rutin aynı olan seylerden bıkarlar gözünü doyurun onu heyecanlandırın aldıgınız elbise veya bazi seyler size yardimci olabilir onla iliski yasarken hemen bitirmesine izin vermeyin temizlige önem verin sizin farketmediniz seyler onu tiksindirebilir normal yasantinizda mesafeli olun insallah huyundan vazgecer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Burada cinsiyet ayrımına gerek yok,
Düşüncesiz insanalardır bunu yapan,
Ne kendine, ne de partnerine saygısı vardır,
Böyle biri ile çıkanda normal değildir zaten.
.00 Yorumla
+1 yılErkeklerin doğasında var bunu kimse inkar edemez ama kadınlarda da var sadece erkekler daha çok yapıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani esimin beni sevmediginden degil oylemi
- +1 yıl
Sevip sevmediği konusunda yorum yapmam yanlış olur. Bir aynı evde yaşayan ve aynı havayı sinedesin alan bir kadın olarak bunu en iyi sen anlarsın. Sana davranışından tut ağzından çıkan kelimeleri sen bilirsin bir başkası değil.
Soran+1 yılBana beni sevdigini her firsatta soyluyor iyi davraniyor bana ama bunlar sucluluk duygusuda olabilir
- +1 yıl
Yaa bir insan sevilip sevilmediğini anlamaz mı? Erkekler monoton bir ilişiki de sıkılabilir ama sevdiğini belli eder ya anlarsın bunu. Söylemese bile hareketleri belli eder. Bir çiçek alır, bir hediye alır vsvs..
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çünkü evlilik artık günümüzde zorunluluk hissetirdiği için ve bir kişi ile ömür boyu yaşamayı göze alamayacağı için farklı illegal yöntemlere başvuruyorlar net
10 Yorumla
+1 yılDoğa sanırım. Bende bakarım. öküz ce değil ama ilgimi çekene bakarım. Abartı olmadığı sürece hatun buna ses etmez o da bakar 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim esim öküzce bakiyor malesef
- +1 yıl
O zaman sende onun baktığı kızlar gibi giyinip ilgi çekmek ile birazcık tehtit edebilirsin kendisini. Ama ters te tepebilir. Veya belkide sadece boş bakiyordur.
+1 yılEşin çapkın erkektir yapar kalıbına kimse girmesin linç yersiniz madem bakıyor kocan önce onu evire çevire döv sonra boşan biraz gururun olsun
20 YorumlaErkeklerin çoğu öyle ama bazı adam gibi adamlar da var yani
41 Yorumla
Soran+1 yılBen hic denk gelemedim o adamlara malesef
Cunku serefsiz tiksiniyorum boyle kisilerden hem hemcinsimden hem karsi cisten kim böyle birsey yaparsa
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılEşlerini yeterince sevmedikleri için ya da karaktersizlikte dünya markası olduklarından.
31 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oyle yoksa neden baksın ki
+1 yılöyle birisi olsa bunlara dikkat eder yanında yapmaz sıkıntı yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha once konusmama ragmen yapiyor ama
Baktiklarinin giyimine makyazina tarzına bak ne ilgisini çekiyor tespit et sende ona göre tarz yap. bir kere baksa normal çünkü güzel olana yakışana ilgi cekene farklı olan kadın kadına bakiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBen tesetturluyum esimde aciklara bakiyor genelde acik olmayi isterdim diye soyledim bir kac kere ama ben seni boyle begeniyorum boyle asik oldum sana diyor bana
Soran+1 yılDenerim
+1 yılBenimki de yapıyor agzına Bı tane yapıstırıyorum :)
30 YorumlaAma şimdi tek erkek olmaz kadında demeliydin Sorun yanlış canım
310 Yorumla
+1 yılCinsellikte kadın sınır koyarsa tabiiki bakar erkeğinin tüm arzularını yerine getireceksin
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama bu gerceği gelde anlat turk. kizlarina
- +1 yıl
adamınım...
- +1 yıl
Anlamadim kardes
+1 yılAğzının ortasına bir tane vur bak bakalım bir daha bakıyo mu
20 YorumlaValla bacım bu biz erkeklerin hepsinde var inşallah düzelir ama boktan öte deyiliz yeterki kadın görelim
00 Yorumla
+1 yılNedeni budur kısacası...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇapkınlık değil o çapkınlık bekarken olur. Onunki şerefsizlik
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHani dikkat dağılır bakar bir anlarım ama abartılı ise sende gözü yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da aynı hatta kadınlar daha çapkın, kadın tavlar erkeği erkek tavladım sanar
00 Yorumla Erkeklerin dogasinda var ama kadinlarda oylemi bende merak ettim şimdi
00 YorumlaEşin senden sıkılmış olabilir başka yerlere yelken açmak istiyor olabilir kardeşim inşallah düzelir
00 Yorumla
+1 yılEvli olmadığım için bilemiyorum eşinize sahip çıkmayı öğrenin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekar adam bakabilir ama evli adam bakamaz otur konuş eşinle
11 Yorumla
Soran+1 yılKonustum ama pek ise yaramadi
+1 yılYa eşi ona ilgi göstermiyordur ya da kendi karakteri bozuktur.
00 Yorumla
+1 yılTipsiz olanlar abza yakışıklı olanlar çapkın çifte standart. Gayette abaza.
00 Yorumla
+1 yılsadece erkekler değil aslında kadınlardada bu var tek fark erkeğin yaradlışılından kaynaklı özel durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakmıyorum diyen yalan söyler kaldı ki kadınlar bile bakıyor bazen tabi karşı tarafın dikkat çekme potansiyeline göre değişiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBende dikkat cekici biriyim ayni seyleri ona yasatmalimiyim acaba
- +1 yıl
Aynısını bana yapsalar naparsın diye sor bence yapman gerekmiyor
Erkeklerin dogasinda var yine de öyle olmayan erkek de vardir diyelim umit edelim
00 YorumlaÇapkınlık değilde açlık görgüsüzlük saygısızlık resmen
20 YorumlaKimileri diyorda eşinde problem vardır diye o erkegın kişisel bozukluk problemidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol hiç bir yol olmaz eşinden uzun uzun bakıyorsa ve bunu sen de anlamışsan bilki icraat sıfırdır
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha once konusmam ragmen yapiyor ama
Cevap sahibi+1 yılEe oda onun sadakatsizligi
Kişilik meselesi ki erkeklerin geninde var sanırım bu
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oyle
+1 yılDüzgünce konuşmaktan başka çare yok gibi yola getirmesini bilmelisin mesela nasıl kadınlara bakıyo tarzını değiştirmek gerek belki de
02 Yorumla
Soran+1 yılValla butun kadinlara bakiyor gibi
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bol bol dua et
Öncelikle buna çapkınlik deme normallestirme bakış var bakış var meraktan bakıyorsa eleştiri yapmayı seven biriyse bunda bişey yok ama uckuru için bakıyorsa seni sevmiyor
00 YorumlaBakması yanlış. Madem bakıcan ne diye evlendin dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazi erkekler dogasinda var demis. Kadinlarin dogasinda da hipergami var. Her kadin daha iyisini bulunca kocasini mi bosasin o zaman?
115 Yorumla- +1 yıl
Ne demek hipergami?
Cevap sahibi+1 yıl3. cumlede yaziyor.
- +1 yıl
Şaşırdığım için sordum her gün bir şey çıkarıyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılYa da su da olabilir. Erkegin dogasinda kadina bakmak varsa kadinin dogasinda da gostermek var. O zaman karisi mini etek giyince catal ortaya cikinca kadin, dogamda var desin. Siz kabul eder misiniz bunu?
- +1 yıl
Ben erkeğin yapmasına da karşıyım hani erkek yapınca çapkınlık siz diyorsunuz ya yanlış asıl bu ben öyle bir idda da bulunuyorum bulunanlara söyle!!
Cevap sahibi+1 yılBen de her ikisi normal demiyorum zaten. Hayvan gibi herseyi dogaya gore baglayamayiz. Egitimle terbiye ile alakali bu.
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Ama eğitim ile ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılUmiversite egitimi anlaminda demedim. Gorgu egitimi anlaminda diyorum.
- +1 yıl
Sanki yanlış olduğunu bilmiyor mu toplumsal norm lar var sonuçta norm lar yaptırım gücü de vardır açığa çıksa toplum tarafından dislanilacagini da bilir
Cevap sahibi+1 yılYani ahlali bilinc de diyebiliriz.
Cevap sahibi+1 yılYanlis yaziyorum surekli klavye yuzunden. Ahlaki bilinc diyecektim.
- +1 yıl
Küfür mü algılıyor sistem şimdi oldu eğitim eğitim diyip duranlara uyuz oluyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılUniversite egitimi icin soyleniyorsa yanlis. Egitim sadece universite degil. Cunku orasi insanlarin meslek edinmek icin gittikleri biryer. Ve kimse illaki orada meslek edinmek zorunda degil. Siz marangoz olmak isterseniz gider ciraklik yapar marangoz olursunuz. O da egitimdir.
- +1 yıl
Evet ahlaki eğitim şimdi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılDoğamızda olman birşey zaman geçtikçe faŕlilik arar oluruz
00 Yorumla
+1 yılEşin capkin bence mesela benim sevdigim cocugun sevgilisi var ama bana bakiyor
08 Yorumla- +1 yıl
Dedigim gibi cocugun sevgilisi var ama bana bakiyor bu beni sevindiriyor
- +1 yıl
Ama esinle bence konus neden kizlara bakiyosun de
- +1 yıl
Yani baya heyecanli hissediyorum cocugun yaninda sevgilisi var ama bana bakiyor ben bu olayda baya heyecanlaniyorum
- +1 yıl
O ikisi hâla sevgiliyse olmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen sevmediğin yemeyi yersin ama en sevdiğin sarma olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayir. Bakmazlar. Cogu. Seven bakmaz en azindan oyle biliyorum
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin doğasında var ama evliyken bakmakta ne bileyim saçmalık bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadarlık evlisin seni beğenmiyor olabilir mi birçok nedeni var ama elbette yanlış bakması
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılFiziksel olarak beğeniyor mu seni peki?
Soran+1 yılZaman zaman elestirdigi oluyor
Cevap sahibi+1 yılHimm güzel görünmesini sağla dikkat çek kadınlığıni kullan severek ebkenmediniz mi
Cevap sahibi+1 yıl@Neclaqq öncelikle sakin ol hanım efendi sormuş fikrimi söyledim senin sözüne gelecek olunca sen de kendi açından haklısın evlilik sadece görsel değil elbet göze de hitap etmeli insanın eşi ama sonuçta sadece fizik on planda olmamalı...
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılCapkin. Bende oyle birsey yok cok buyuk saygisizlik
00 Yorumla Valla kadınlarda bakıyor hemde evli dün ben bir cafedeydim kıcasının yanında bakıyor.
00 Yorumla
+1 yılseni çok yaptığı için sıkılmış senden ama seninle bir dm den konuşalım
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin doğasında dır yani seni fiziğin güzel değil ise normal olarak bakar eşin
00 YorumlaEşinin böyle biri olduğunu evlenmeden önce görmen iyi olurdu
00 Yorumla
+1 yılHerzaman ayni yemegi yermisin bunun gibi birsey
12 Yorumla
Soran+1 yılCok igrenc bir yorum aynisini bizde yapalim ozamn
- +1 yıl
Tabiiki en dogal hakkin yapmazsan zaten hata edersin😉
- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı