Sanal ilişkide kandırılınca aldatılmış ve kullanılmış hissi nasıl geçer?

1 aydır sanaldan tanıştığım biri ile bugün çok kötü şekilde ayrıldık. Daha doğrusu kandırılıyormuşum sadece kendini tatmin etmek amacıyla konuşuyormuş benimle. Kendisi itiraf etti. İstediği olmayınca alamayınca da kaçtı gibi oldu beni suçladı. Sonra da özür diledi. Ve gitti. Yani her şeyin farkında olarak bile bile kötülük yaptı bana. Ben bunu sindiremedim. Yani aldatılmış ve kullanılmış gibi hissediyorum. Ayrıca ona kalbimi açmıştım frekansımız tuttu sevdim bağlandım kısa sürede uzaktan da olsa. Neredeyse ilk defa böyle bir şey yaşıyorum daha önce hayatımda birkaç insan oldu ama onlara karşı tam gardımı indirmemiştim kaçıngan bağlanıyordum. Tüm gün sadece yattım ve ağladım. Bu durumdan nasıl çıkabilirim?
Güncellemeler
4 gü
Cevaplar için herkese teşekkür ederim çok yardımcı oldu desteğiniz 🙏🏻geçeceğini duymak ve bunu yaşayan tek kişi olmadığımı görünce çok hafifledim.
Güncellemeler
4 gü
Arkadaşlar valla takmıyorum artık o kadar inanın bana 🙏🏻🙏🏻 Olay taze olduğundan tamamen üzüntüm falan hepsi geçecek 2 güne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lets stay strong 💪🏻💪🏻
Sanal ilişkide kandırılınca aldatılmış ve kullanılmış hissi nasıl geçer?