Aldatılma hissi nasıl geçer?

Erkek arkadaşımla 2 senelik bi ilişki içindeydik. Son zamanlarda uzaklaştık hatta ayrıldık ama bağımız bir türlü kopamadı araşıyorduk görüntülü yapıyorduk. Beraber kahve içiyorduk. İlişki sorumlulugu almak istemediği için ilişki istemiyordu ben de bana sevgili gibi hissettirmediği için ilişki istemiyordum. İş yoğunlugundan ne dogum günümü hatırladı ne diğer özel günleri kutladık. Hatta son zamanlarda beni insan olarak dahi önemsemediğini hissediyordum. Sürekli oyun oynuyor yüzüme dahi bakmıyordu. En son bu belirsizliğe ve bana davranışlarına dayanamadığımı söyledim ve 4 gün önce tamamen bitirdim aramızdaki ilişkiyi. Sonra stalklarken takipçilerinden bi kızın storysine baktım normalde artık bakmıyordum ama içime mi doğdu ne bilmiyorum. Kız benim erkek arkadaşımın fotoğrafını paylaşmış resmen sevda diye. Cocuga sordum dedi ki yalan söylemicem kafamı dağıtmak için 2-3 gündür konuşuyoruz. Yüzüme bakmazken oynadıgı oyundan tanışmışlar. Ama bu sırada bana hala aramızda şakası olan bize özel videoları gördüğünde instagramdan atıyor, film koleksiyonumuza film ekliyor (bir araya geldiğimizde o filmleri izleriz). Ben de dedim ki madem biriyle konuşuyorsun niye hala bana reels atıyorsun s. Git hayatımdan. Tamam dedi ve yüzüne kapattım. Son zamanlarda iş anlamında gerçekten çökmüştü ama yemin ederim aşırı destek oluyordum maddi manevi. Seni kötü etkilemek istemiyorum diyerek artık pek dert anlatmıyordu ama manevi anlamda cok destek oldugumu düsünüyorum. Cok mu verdim benim hatam neydi niye böyle oldu ağlamayı durduramıyorum hiç iyi değilim.
Aldatılma hissi nasıl geçer?