Sevgilim daha once evlenip bosandigini yeni soyledi, iliskiye devam etmeli miyim ayrilmalı miyim?

arkadaşlar 2 aydır sevgiliyiz bugüne kadar bana hiç bu konudan bahsetmedi sevgili olmadan önce uzunca da bir tanışma flörtleşme süremiz oldu ancak hiçbir şeyden bahsetmedi dün tamamen laf arasında evlilikten konuşurken daha önce evlenmiş olduğundan bahsetti neye uğradığımı şaşırdım anlattığına göre kızla evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış evlendikten 2 2,5 ay sonra da aile içi anlaşmazlıktan ayrılmışlar ayrıldıktan 1 ay sonra da kız hemen başkasıyla yeniden evlenmiş dini nikahla sanırım bunu benden bugüne kadar saklaması en başından beri tamamen evlilik üzerine olan ilişkimize rağmen bu konuyu çok da fazla önemsemesi ben daha önce hiç evlenmedim doğu yöresini bilirsiniz daha önce evlilik yapmış birine bekar birini kolay kolay vermezler veya almazlar ben onun bana olan sevgisinden emin gibiyim ama kendimden emin değilim ki ben onun için ailemi karşıma alabilecek miyim veya ne olursa olsun evlenirsem ona katlanabilecek miyim aranızda daha olgun bu konulara hakim birileri varsa lütfen bana birazcık da olsa yardımda bulunsun kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim

Sevgilim daha once evlenip bosandigini yeni soyledi, iliskiye devam etmeli miyim ayrilmalı miyim?