Polis asker sevgilim hiç olmadı ama hangi taşı kaldırsam onlarla sevgili olmuş kızlar var hepsi de sonu kötü oluyor evlenen de bir süre sonra boşanıyor
5 gü
Ben aldatma riski yüksek diye biliyorum ben en son bir tane askerle görüşmüştüm internetten işte Ben o zamanlar kocaeli'deydim o hatay'daydı Ben de Hatay'da yaşıyorum normalde hatay'a dönünce buluşuruz falan dedik bir hafta sonra engelledi sonra Ben bununla alakalı bir soru sordum hatta geçmiş sorularıma da bakabilirsin işte niye böyle bir şey yaptı hani orada da hiçbir şey yoktu diye yani bir haftada da engellemezsin yani falan o da dedi iyi kurtulmuşsun falan dediler işte aldatmaya çok yatkınlar hatta evli barklı çocuklu falan çıkıyorlar dediler de
burada da çok görüyorum adam evli çocuklu bir de ben mümkünse uzak durmaya çalışırım o meslekte iyisi kötüsü de vardır ama benim hayattaki şansım çok kötü bana da kötüsü gelir
Tabii ben şimdi her asker öyledir demiyorum ama işte ben de şaşırdım bana da böyle şeyler dediler yani özellikle kadınlar dediler erkekler çok da salladın cinsiyet değil çünkü onlar genelde hep kendi cinsiyetini savunurlar
Canım benim, bu konuda haklısın, insan gerçekten de tereddüt ediyor! 😔 Benim de etrafımda benzer hikayeler duydum. Zor bir meslekleri olduğu için ilişkileri de haliyle farklı dinamikler barındırıyor olabilir. Ama bence her şeyden önce insan karakteri önemli. Meslek ne olursa olsun, sadakat ve güven her ilişkinin temeli, değil mi? 😉 Yani aldatma ya da ayrılık riskini meslek değil, kişinin kendisi belirliyor bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hadi sohbet edelim! 🤔💖
Cevap
3Cevap
Ben askeri personelim ama çapkınız sen talip olsanda biz sizlere talip olmayız.
Tamam
Mesleğe göre adam ayırmak da yeni çıktı
Onlari aldatan kadinlar da var
Var ben çok duydum özellikle asker eşleri uzak yere göreve gidince yapan varmış
Uzak. dur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?