Bence en başta kıskançlıkları ve baskın olma arzuları...
ama üniformayla dıptısdıptıs yapmak hoş olabilir 🙄🙈
ama üniformayla dıptısdıptıs yapmak hoş olabilir 🙄🙈
Sorun olabilecek diye bahsettiğin şeye güldüm, çok hayalperest düşünüyorsunuz. Birincisi kıskançlık ve baskın olma durumları bu mesleğe özel bir şey değil, ne insanlar var polis/asker olmayan ama burnundan getiren. İkincisi öyle hayal ettiğin gibi eğlenceli olmuyor onlarla olmak.
Cevap
6Cevap
yok bee ne kıskancı kıskansa şükrederim iliğimi kurutuyorlar her lafa sen ne bilrsin babında psikolojileri desn bozuk
Sanırım tehlikeli bir mesleği olması, çalıştığı bölüme göre değişir tabii
Babam asker, annemin babamdan çektiği en büyük sorun TAYİN!
Ben de bıktım.. bı oraya git, bı buraya git!
tayine şükür be bizde çenesi bağırması illallah ettirdi
bebeğim nerden biliyorsun kıskanç veya baskın olacaklarını ayrıca üniforma da alınabiliyor bilgin olsun :D
Benim erkek arkadaşım polis çok fazla çalışması dışında hiç bir sorun yaşamıyoruz, iş gereği agresif olabiliyor alttan almak lazım
Sktr git bi haltıma yara kendini beğenmiş kuklalar.
B*k kafalalılar anca eksi atıyorsunuz, daha dün biride bu polisler iğrenç çoğu pis diyordu, seks düşkünü diyordu, şimdi bu polis sevgili arıyorsunuz, övüyorsunuz, siz ben önüme katarım tarlaya götürürüm orda susuz getiririm, üstünüzede bi çökerim daha kalkamazsınız, bu site mal dolu zaten, akıllıara sözüm yok. Polislerde adam oldu sizde oldunuz, siz hele hastane köşelerine düşün bide iyi bi düşün ben sizin k*çnızı görürüm.
Bi haltıma yaramamış boş beyinler, erkekler ilgi gösterdi mi ağzınız kulaklarınızda geziyor, bi hasta olun bakim aileniz kendiniz aklınız nerde geziyor, ağlayıp durursunuz, sağlıklı hormonsal beyin travmaları.
Hayalperest iki tane cücük eksi atmış, sanal zeka, beyninize yoğurt döker yalarım, zaten çoğunuzda güzellik bile yok.
Siz bbnm çeneme düşün elimden bile kuratamazsınız.
Zinadan hüküm giyseniz çıkamazsınız ama ölürken bakalım nasıl öleceksiniz, bide onun düşünün.
Kafanda biseyler oturdu mu kanka 😄
nüfus cüzdanın neden yanında değil
görev aşkından beni unutabilir
Üniformalılarla öyle herkes evlenemez
Asker biriyim Bi sorun hic yasamadım
Bir de kıza sormalı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?