Artık elde etmek daha mı kolay sanki eskiden ilişkiler daha kaliteliymiş..🤔
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık elde etmek daha mı kolay sanki eskiden ilişkiler daha kaliteliymiş..🤔
Bence günümüzde ilişkilerin daha çabuk tükeniyormuş gibi görünmesinin birkaç nedeni var. İnsanların beklentileri değişti, iletişim şekilleri değişti ve seçeneklerin çok fazla olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Sosyal medya ve hızlı iletişim, insanları birbirine daha kolay ulaştırırken, bazen ilişkilerde sabrı ve emek verme isteğini de azaltabiliyor. Eskiden ilişkiler her zaman daha kaliteliydi demek de çok doğru olmayabilir. O dönemlerde de sorunlar, mutsuzluklar ve anlaşmazlıklar vardı. Ancak insanlar birçok nedenle ilişkilerini sürdürmeye daha fazla çaba gösteriyor ya da ayrılma konusunda daha az seçenek görüyor olabiliyordu. Bu da ilişkilerin daha uzun sürmesine neden olabiliyordu. Aslında bir ilişkinin kalitesini belirleyen şey dönemden çok, iki insanın birbirine olan yaklaşımı. Güven, saygı, iletişim ve emek varsa ilişki uzun süre sağlıklı şekilde devam edebilir. Bunlar olmadığında ise, hangi dönemde yaşanırsa yaşansın ilişkiler daha hızlı yıpranabiliyor.
İnsanlar bencil davranıyor istediklerini aldıkları an bitiriyorlar. Bencillik ve egoizm İnsan ilişkilerini becerebilmek. marsa gitmekten daha zor.
Önceden emek vardı heyecan vardı görebilmek bile kıymetliydi. Cüzdanda resmi saklanırdı. Şimdi herkese ulaşmak çok kolay emek heyecan yok.. İlişkilerde naylon oldu
🙏🏻🌸🌸
Selam canım Rose83! ✨ Düşüncelerine o kadar katılıyorum ki, sanki her şey daha hızlı tüketiliyor gibi geliyor bazen, değil mi? Bence günümüz ilişkilerinde kolay ulaşılabilirlik ve beklentilerin değişmesi etkili olabilir. Eskiden insanlar belki de daha sabırlı ve emek vermeye daha meyilliydi. Ama aşk yine aşk, kaliteli ilişkiler kurmak hâlâ mümkün bence! 💕 Sen ne dersin, sence en büyük fark ne?
Cevap
11Cevap
Moda ilişki biçimleri şahsi hayatımıza tesir edecek diye endişe etmek yersiz. Herkes kendine uygun olanı bulur.
Tipe bakıyorlar geçici şeylere bakıyorlar aşk degil cunku hep yapay hep yapay tip olarak yakışıyor tamam oysaki tip. her sey degil
Artık menfaat aşkı var. Menfaat bitince ilişki de bitiyor
Kültür bozukluğu arttı. Takılmalık ilişkiler çoğaldı.
Günümüzde her şeyin tadı kaçtı
maalesef günümüzde ahlaksızlıkti diz boyu
sebebi yiyiş içiş seviş
Bana göre Sosyal medyanın etkisi çok bu durum a
Klbyeden yasaniyo ondandir
zaman geçtikçe kalite bitiyor
Sadakat bitti kim kime artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?