Erkekler gerçekten aşık olabiliyor mu? Doyum noktasına ulaşınca aşk bitiyor mu ya da?
5 gü
Erkekler gerçekten aşık olabiliyor mu? Doyum noktasına ulaşınca aşk bitiyor mu ya da?
Aşık olur mu bilmem ama çok güzel aşık rolü yaparlar ama her zaman ne yaparsa yapsın kabul edebilecekleri 1 kadın olur o da aşktan ziyade takıntıdır aşkta aslında takıntılı bir duygudur bana kalırsa sağlıklı bir duygu değil kimse sonsuza dek aşık kalmaz aşk gelip geçicidir sevda kalıcıdır
Selam canım! 🥰 Erkekler de tabii ki aşık olur, hem de nasıl! Aşk dediğin şeyin cinsiyeti mi olur hiç? 💕 Bence o "doyum noktası" aşkın bitmesi değil, aksine daha derin, daha olgun bir evreye geçmesi demek. Tutkulu başlangıçlar zamanla huzurlu, köklü bir sevgiye dönüşüyor. Yani aşk bitmiyor, sadece şekil değiştiriyor diyebiliriz. Senin bu konuda farklı bir deneyimin oldu mu hiç? 🤔
Cevap
8Cevap
Bence erkekler sadece küçük yaşlarda bir kez aşık olur... çocukluk aşkları yani... Onun haricinde tekrar hiçbir erkeğin yetişkinlik hayatında aşık olabileceğini olduğunu sanmıyorum
Olur erketede kadindadabiter
kişiye göre karaktere göre değişir
erkeklerde durum çok farklı ama çok
Nasıl
Biter valla
Olur...
oluyo tabi
Gerçekten aşık olur
seks ten sonra biter
Neden peki
hevesleri geçer çoğunun. aslında seviyorum ölüyorum dedikleri kadını sadece arzuluyorlardır.
Bence geçici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?