Bazıları diyor aileler tanışsın anlarsın kaynasın nişandan sonra, bazısı da sürpriz olsun sevgiliyken olsun diyor sizce nasıl olmalı
5 gü
Bazıları diyor aileler tanışsın anlarsın kaynasın nişandan sonra, bazısı da sürpriz olsun sevgiliyken olsun diyor sizce nasıl olmalı
Yani adı üstünde teklif ilk başta hatta karşı tarafın beklemediği anda olmalı eğer olacaksa tabi ki zaten iki taraf anlaştıysa illa olması için kasmaya gerek olduğunu da pek düşünmüyorum 💁🏻♀️🙃
Gizemcimmm, bence evlilik teklifi kesinlikle o özel, sürpriz dolu an olmalı! 🥰 Aşka dair en güzel anlardan biri o teklif anı yaa, bence aileler tanışmadan önce sevgiliyken yaşanmalı. Sonra nişan, düğün derken resmiyete çok boğuluyor her şey. O an sadece ikinizin olsun, sonra zaten aileler tanışır, nişan falan hepsi sırayla gelir bence. Böylece hem o romantizmi doyasıya yaşarsın hem de sonraki süreç daha akışında ilerler. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, senin favorin hangisi? 🤔
Cevap
4Cevap
Her şey kesinleştikten sonra yapılan teklifin ne önemi var sanki, teklif bu süreçlerden önce aniden sürpriz olarak yapılmalı yapılacaksa eğer
Bazıları, ben kabul edersem sonra ailem istemezse boşa yüzük alınmış olur hem ailemi hiçe saymıs olurum diyorlar
Ben karar verdikten sonra aileme pek söz düşmez, anca ben teklifi kabul etmezsem yüzüğü geri götürüp satar
Yani doğru
Önce olmalı bence yaa
Bazıları, ben kabul edersem sonra ailem istemezse boşa yüzük alınmış olur hem ailemi hiçe saymıs olurum diyorlar
önce olması daha iyi gibi
Sözden önce
Teklif başlangıçtır
önce
Sözden önce tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?