Takılıyorsun, görüşüyorsun, her şey iyi hoş, sonra arayıp sormuyorsun, ne alaka
5 gü
Takılıyorsun, görüşüyorsun, her şey iyi hoş, sonra arayıp sormuyorsun, ne alaka
Cevap
9Cevap
Amacı seninle takılmaktı amacına ulaştı ve bay bay moduna geçti. Maalesef gerçekler acı.
Ama hala numaran duruyor hala ekli takipte ne yaptığıma bakiyor
Muhtemelen senden tiksinmiştir bayat balık kokusu almıştır
Sanmam gayette iyiydi ben yaptım sen neden yapmıyorsun dedi 😅 büyük ihtimal ondan
O zaman küçük pipisinden utanmıştır sana yetemediğini düşünmüştür ona bülbülüm de minik kuşum neyin var diye mesaj at iyice aşağılık kompleksine girsin ❤️
Yani aşık olmadığım birine yapmam 😅 ve sorduda rahatladım mi v s olmayacak ters ilişki istedi buna karşıyım ama bana hayran olduğunu biliyorumm
Kahkhaaaa attim😅
O zaman narin popona dikkat et önünde sonunda seni arayacaktır aklı sıra kaçan kovalanır taktiği yapıyor kodumun logarcısı 6 santim pipisi ile kanal ameliyatı yapacak birde utanmaz çocuk
Asla kocam da olsa o şekil de asla
Kesin konuşma belki birgün sende istersin seven ne yapmaz?
Erkekler çok kardeşim bak seviyorum ölüyorum benim için bunu da yapmicakmısın der kandırır popodan girerler bi bakmışsın kuyruğa kaynak yapıyor dikkat et çiçeğim
Asla büyük konuşmayın başıma gelmesin diye o an insan neyin nerede olduğunu anlıyor ya hani engel oluyor
Muhtemelen harika bir popon var ona çok dikkat et çiçeğim ❤️
Takılma yatakta oluyorsa beklentisi nin altinda deneyim oluyorsa aramayan oluyor. o. da seçim kriterlerinziin sonucu
Evet beklentilerini karsilamadim bana yanlış aykırı şeylerdi bazı pozisyonlar
Detaylı konuşmak ister misin ciddi ciddi fikirler ile
Yok canm saol ya
Canım. yanlis anladın Devam et sen meze olmaya
Olir canm
Hangi sehirdesin yavrum
Neler uyumsuz ve eksik oldu tatlim
Karakter yoksunu bu adam sakın konuşma sana
Teşekkür ederim
Ya adı üstünde takılmış bunlara gönül vermeyin üzülürsünüz
Öylelerine gidiyor bu hain gönül
Ya ben de bunu anlamıyorum ya güzel seveni tersleyip bunların peşine düşüyorsunuz
Ne yazık ki bende anlamiyorum
Sabah sabah
Evet
Takılmak nasıl kazanmak
Anlamadim
Of ilk görüşme sınırsız işte
Hoslanti inceden baskasi çıksın ona kayar ana en azından 1 kişi olsun istiyorum yok oda yok
Caktirfindmi
Ciddi soruyorum
Neyi
Hee
Tam benlik 😂
Way serefsz 😅 sebep
Olmaz birisi olsn
Bulamazsak bizde serfszlsiriz
Sebeo
Kirarim
Gecerimmm
Bubsaatten sonra affetmiyorum gaza geldim cokk
Öylelerine gıcık olurum
Kesinlikle
😭
Erkek misjn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun ne kadar kafa karıştırıcı ve üzücü olduğunu çok iyi anlıyorum! 💔 İletişim kopunca insan "ne oldu şimdi?" diye düşünmeden edemiyor, değil mi? Belki kafası karışık, belki de ne istediğinden emin değil. Bence böyle belirsiz durumlarda en iyisi, kendi hislerine odaklanmak. Ya ona hislerini açıkça söyleyip netleşmek istersin ya da bu belirsizliği arkanda bırakıp yoluna bakarsın. Sen ne hissediyorsun bu konuda, bir adım atmayı düşünür müsün? 🤔✨