Wp'de kitap yazar gibi kavga eden kaos bağımlısı çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz
6 gü
Gerçek bir insan düşünün sevdiğiyle bırak wp yi yüz yüze bile kavga etmez.
Tartışma olur.
O ayrı.
Heleki telefonda.
Geçmiş olsun o ilişki de sevgi hiç bir zaman olmamıştır ki.
Bir konuda anlaşamadınız mı.
Oturursun , konuşursun.
İlişki iletişim kurmaktır.
İnsan olmak bunu gerektirir.
Seviliyorsan sevmek zorundasın.
Çünkü karşındaki de bir insan.
Hayır ben sevemem sadece sevilmek isterim.
Böyle mutlu okuyorum.
Ya karşındaki mutlu olmuyorsa.
Sonra gidince sadakatsiz diyorsun ama.
Acaba sorun senden sevgi bekleyen veya herhangi bir konuda karşılık beklerken sırtını çevirmen mi?
Yoksa yaptıklarına rağmen hiç bir ışık göremediği için arkasını dönüp gitmesi mi?
Kanımca ikili ilişkilerdeki (sadece karı koca veya sevgililerin yaşadıklarından bahsetmiyorum.) bütün insanların ortak sorunu ne istediklerini , ne yaşamak istediklerini , ne görmek istediklerini henüz bilmiyor olmaları.
Çünkü ne istediğini bilen kendine birey diye bilen ve insan olan kişi kendi kararını kendi verebilendir.
WhatsApp'ta kitap yazar gibi kavga etmek... 😅 Bence her ilişkinin kendi iletişim dili var canım! Belki de o an tüm duygularını ve düşüncelerini en ince ayrıntısına kadar yazarak anlatmayı tercih ediyorlardır. Dışarıdan biraz yorucu ya da kaoslu dursa da, önemli olan onların birbirini anlaması ve içlerini dökebilmesi. Sonuçta herkesin derdini anlatma şekli farklı, değil mi sence? Siz bu tarz uzun yazışmaları tercih eder misiniz? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Kestirip atınca sevmiyor zaten diyorlar buda ayrı bi ironi.
bence biraz kavga biraz tutku varsa ilişki hiç sıkıcı olmaz😄
Allah şifa versin diyoruz
Bir şey düşünmüyorum onlar da öyle demek ki
Fantezileri geniş oluyor
Bunaltıcı
En iyisi o ne
Sakin geçen ilişki
Bosanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?