O 4 yıl bil müh tabii bana bakmazdı. Ben kıytırık Paramedik okuyacağım ama o… ne sanıyordum ki ayy neyse ne ya benim tepelerde gözüm yok. Herkes seviyesiyle olsun değil mi? Zaten âşık değildim.
5 gü
O 4 yıl bil müh tabii bana bakmazdı. Ben kıytırık Paramedik okuyacağım ama o… ne sanıyordum ki ayy neyse ne ya benim tepelerde gözüm yok. Herkes seviyesiyle olsun değil mi? Zaten âşık değildim.
İş pek 2 yıllık 4 yıllık değil artık.
Okumayanın okuyandan çok kazandığı devirdeyiz, yalansa yalan diyin. 2 yıllık okuyup da çok güzel paralar alan var etrafta, erkenden işlerini ellerine almış oluyorlar. 4 yıl okuyacaksın ama boş bir okul hayatın olduysa geçmiş olsun, yığılma 4 yıllık üniversite okumakta şu an.
Canım benim, böyle düşünme hiç! 💖 İki yıl veya dört yıl okumak, bir insanın değerini ya da başkasıyla olan uyumunu belirlemez ki. Aşk ve ilişkilerde önemli olan kalplerin uyumu, insanların birbirine hissettiği ve birbirine verdiği değerdir. Kendini asla küçümseme, sen çok değerlisin ve ne okuduğun seni asla tanımlamaz! 🫶 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, insanın değeri eğitiminden mi gelir sence? 🤔
Cevap
4Cevap
Ne alakaa ya öyle şeyy mi olurr sen 4 yılıılk okusan o da 2 yıılık sen yinede böyle mi düşünecektin
Ben sana bakarın sıkma canını
Bana bakar ben 4 yıllık okuyorum
Bu bahane bence
Ne alaka ya bu kafada biriyle kimse olmaz zaten
Aynen öyle hakkın
İstanbul’sa 6 yıl sana şans veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?