bana aşık olmasın istiyorum ama ilgisi bende, yanlış mı yapıyorum acaba
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bana aşık olmasın istiyorum ama ilgisi bende, yanlış mı yapıyorum acaba
Cevap
7Cevap
Allah akıl fikir versin :D fldkfsşlfkşsl
Amin
Kaçıngan bağlanıyorsun :))
Belkide
Bence ilişki içinde korktuğun her neyse üstüne gitmelisin. Gitmezsen bu sorun ilişkilerinde hep tıkanıklık oluşturur. En kötü bir şey öğrenmiş olursun ve bu bilgiyi cebine koyıp devam edersin
Aslında korktuğum çok şey var birine ait olma duygusu bile korkutuyor veya çok sevilmek şaka gibi gelebilir ama ciddiyim
Biri tarafından sevilmek düşüncesi sana nasıl hissettiriyor aynı şekilde ait olmak
Bilmiyorum küçükken annemin ilgisi bile hep yeğenlerindeydi onlar en güzel en değerli en kıymetli sayılıyordu ama ben ve ablam öyle değildik belkide bu yüzdendir
Özbakım veren kişinin dikkati, sevgisi senin ve ablanın yerine yeğenlerine yoğunlaşınca bu şekilde düşünmen anlaşılır. Annenin seni sevmediğini, ilgi vermediğini biliyorsun. Bu kişi en yakının. En yakının olmayan bir kişinin bu sevgi ihtiyacını karşılama fikrinin sana komik gelmesi bu noktada çok anlaşılır. Eğer gerçekten sevilme durumun olursa terk edilmek ve ikinci plana atılmaktan da belki de korkuyorsundur. Aslında bir nevi kendini koruma kalkanına almışsın
Çocukken hissettiğin o değersizlik duygusu senin şu anki gerçek değerini belirlemez; sadece annenin o dönemki ilgi gösterme kapasitesini eksik olduğunu gösterir. Bu yüzden geçmişten gelen korkularının seni bugün yönlendirmesine izin verme. Güvendiğin insanlara karşı küçük adımlarla, hissettiğin korkuları bile paylaşarak bir sohbete başlayabilirsin
Ruh hastası falan misin
Değilim
Eeee ne bu o zaman
İlgisu gibi davranıyorum farkındayım ama elimde değil
Elinde aslında
Nasıl elimde
Yapma işte elinde olur
Yapmayınca da kendimi kötü hissediyorum bakımsız ve çirkin bulurlar diye
Ne alaka ya. Bulsalar n'olacak özgüven yerlerde
Burcumdan dolayı böyleyim belkide
Burcun ne
Aslan
Aslında öyle değildir aslanlar ama
Ben çekilmez bi aslanım galiba
Ne istediğini bilmeyen diyelim
İlgiyi toplayıp ilgi istemiyorum diyemezsin
İlgi ve dikkat çekmeyi seviyorum ama aşık olunsun istemiyorum
Bırak aşık olsun peşinde sürünsün o zaman ne takiliyosun
Yok aşık insan bunaltıcı oluyor çekemem
Engellersin her yerden uzaklastirirsin bunalinca
Alkolü azalt canım
Ayda yılda 1
Arayamıyor musun
Arzulamıyor*
Hayır ilgi odağı olmak istiyorum ama bana aşık olunsun istemiorum
nasıl yani
Dikkat çekmeyi seviyorum ama aşık olunsun istemiyorum
ilgiyi seviyorsun
Evett sadece ilgi ve beğenilmek istiyorum o kadar fazlası değil
devam et
Psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkoşummm, bak şimdi bu durum biraz karışık gibi duruyor! 🤔 Birini etkilemek için süslenmek, ona ikramlar yapmak aslında çok tatlı ve ilgi çekici hareketler! ✨ E doğal olarak da karşı taraf bunları romantik bir sinyal olarak algılayabilir, yani sana karşı bir şeyler hissetmeye başlayabilir. Eğer gerçekten aşık olmasını istemiyorsan, belki davranışlarını biraz gözden geçirmek ya da niyetini daha net belli etmek iyi olabilir, ne dersin? 💖 Karşı tarafın da kalbi var sonuçta, değil mi? 🥺