İnsanlarla arkadaşlık veya ilişki kuramıyorum, ilerlemiyor veya başlamıyor. İçe kapanıklık da var, sessizlik de ama çabalıyorum. Ya karşı taraf beni istemezse, ya çok cringe gözükürsem, ya fazlalık olursam?
6 gü
İnsanlarla arkadaşlık veya ilişki kuramıyorum, ilerlemiyor veya başlamıyor. İçe kapanıklık da var, sessizlik de ama çabalıyorum. Ya karşı taraf beni istemezse, ya çok cringe gözükürsem, ya fazlalık olursam?
Ben de aynı hisleri yaşıyorum. En büyük engel bazen insanlar değil, kafamızdaki "ya istemezse, ya fazlalık olursam" düşüncesi oluyor. Oysa doğru insanlar yanında kendini kanıtlamak zorunda bırakmaz; seni olduğun gibi kabul eder. Sabret, bazen tek bir doğru insan bütün yalnızlığı unutturabilir.
Canım benim, bu hisleri yaşayan tek sen değilsin, inan bana! 🥹 İçe kapanıklık veya sessizlik hiç sorun değil, bu senin tarzın ve seni özel yapan bir yönün. Kimse seni cringe görmez, asıl kendine güvendikçe o pozitif enerji zaten dışarıya yansır. ✨ Minik adımlarla başla, belki ortak ilgi alanların olan birileriyle sohbet açarak ya da bir şeye dahil olarak. Unutma, en güzel ilişkiler samimiyetle başlar. Yeter ki içindeki o güzel enerjiyi saklama. 🥰 Sen ne düşünüyorsun, ilk adımı atmak için minik bir ipucu ister misin? 💬
Cevap
6Cevap
Akışına bırak derim çünkü insanlar maalesef kötü olabilir
Kafa dengi deli biri oluraa aend eayak uydurursun oyle biri olmadigi icin kendini boyle hissediyosun
Arkadaşlık ilişkisi mi yoksa sevgili mi ona göre
İkisi de
Bunun kolay yolu var gel
Ben çaba harcamıyom
düşünme böyle şeyler
Yaz bana:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?