İlişkiler nasıl yapılır?

Ben erkeğim, hayata geriden başlamış bir erkek bırak maddiyatı kötü bir evde doğmayı aile yapısı bozukta bir evde doğdum hızlı gireceğim konuya şu yaşadığım 18 sene boyunca 1 kere bile sevilmedim ve sadece 1 kere istenildim o da 28 yaşında beni kullanan bir kadın tarafındandı kadın bedenimi kullandı her neyse demem o ki şu 18 yaşım boyunca 1 kere bile istenilmedim ne arkadaş olarak ne romantik olarak babam bile doğumuma gelmedi annemin şansı olsaydı o da gelmezdi eminim şu yaşıma kadar 1 tane doğru düzgün insan ilişkim olmadı

Ve artık bıktım buraya yazdımlarım bunu belli etmiştir şu soktuğumun ülkesinde tacizcisi tecavüzcüsü aldatanı bile sevilir bir ben sevilmem ben size ne yaptım hanımlar? Ya da erkekler? Arkadaş olarak bile istenilmedim ya ne kabahatim vardı ki? Ne eksiğim vardı? Bir tecavüzcüden bir aldatandan? Söylesenize bana? Bunu yazdığım 31 aralığın gecesi olan yılbaşını kendi başıma yapayalnız geçireceğim daha bu sene reşit oldum ve 18 yaşımda üstte bahsettiğim vukuattan dolayı * bile kalkmıyor ben ne yaptımda bunlar başıma geldi? Başıma gelenler yüzünden adam akıllı bir şeye odaklanamadım tüm hayatım boyunca ne bir hobim oldu nede başka bir şey okula dolmuşla gitmemek ve para tasarrufu etmek için bisiklet sürerdim o hoşuma gider tek hobimdir ben artık yapamıyorum hakkaten siz birbirinize çiftleşme dansı falan mı gönderiyorsunuzda birbirlerinizi bulabiliyorsunuz? Ben beni seven birisini bulamadım şu yaşıma kadar ben sosyalleşmeye çok sıcak gözlerle bakanda bir insanım ılımlıda bir insanım tipimde ortalama ee ben neden 1 kere olsun istenilmedim (tecavüzü saymıyorum) neden? Nerede yanlış yaptım? Neden benim gibi insanlarla konuşmaya can atan birisi bu kadar dipsiz bir yalnızlığın içinde?

İlişkiler nasıl yapılır?