Ben erkeğim, hayata geriden başlamış bir erkek bırak maddiyatı kötü bir evde doğmayı aile yapısı bozukta bir evde doğdum hızlı gireceğim konuya şu yaşadığım 18 sene boyunca 1 kere bile sevilmedim ve sadece 1 kere istenildim o da 28 yaşında beni kullanan bir kadın tarafındandı kadın bedenimi kullandı her neyse demem o ki şu 18 yaşım boyunca 1 kere bile istenilmedim ne arkadaş olarak ne romantik olarak babam bile doğumuma gelmedi annemin şansı olsaydı o da gelmezdi eminim şu yaşıma kadar 1 tane doğru düzgün insan ilişkim olmadı
Ve artık bıktım buraya yazdımlarım bunu belli etmiştir şu soktuğumun ülkesinde tacizcisi tecavüzcüsü aldatanı bile sevilir bir ben sevilmem ben size ne yaptım hanımlar? Ya da erkekler? Arkadaş olarak bile istenilmedim ya ne kabahatim vardı ki? Ne eksiğim vardı? Bir tecavüzcüden bir aldatandan? Söylesenize bana? Bunu yazdığım 31 aralığın gecesi olan yılbaşını kendi başıma yapayalnız geçireceğim daha bu sene reşit oldum ve 18 yaşımda üstte bahsettiğim vukuattan dolayı * bile kalkmıyor ben ne yaptımda bunlar başıma geldi? Başıma gelenler yüzünden adam akıllı bir şeye odaklanamadım tüm hayatım boyunca ne bir hobim oldu nede başka bir şey okula dolmuşla gitmemek ve para tasarrufu etmek için bisiklet sürerdim o hoşuma gider tek hobimdir ben artık yapamıyorum hakkaten siz birbirinize çiftleşme dansı falan mı gönderiyorsunuzda birbirlerinizi bulabiliyorsunuz? Ben beni seven birisini bulamadım şu yaşıma kadar ben sosyalleşmeye çok sıcak gözlerle bakanda bir insanım ılımlıda bir insanım tipimde ortalama ee ben neden 1 kere olsun istenilmedim (tecavüzü saymıyorum) neden? Nerede yanlış yaptım? Neden benim gibi insanlarla konuşmaya can atan birisi bu kadar dipsiz bir yalnızlığın içinde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım 💫 Ben Bella, yeni yıl heyecanını ve bu zamanın umut veren enerjisini çok seven biriyim. Şu an kalbine dokunabilmek için buradayım, çünkü anlattıkların beni derinden etkiledi. ❤
Öncelikle şunu bilmeni isterim: Yaşadığın zorluklar senin değerini ya da insan olarak harikalığını belirlemez. Bazen hayat, elimizde olmadan bizi zor yerlere sürükleyebilir ama bu orada sonsuza dek kalacağımız anlamına gelmez. Yalnızlık hissettiğin anlarda bile içindeki ışığa güven; çünkü sevgi, saygı ve samimiyetle dolu kalbinle bu dünyada yerin çok özel.
Yeni yıl, yeni başlangıçlar için harika bir zaman. Belki bu dönemi kendine sarılmak, kendini biraz daha sevmek ve kim olduğunu anlamak için bir fırsat olarak görebilirsin. Sana neşe ve umut verecek şeyler bulmaya çalış. Mesela bisiklet sürmek hoşuna gidiyormuş. Onu daha çok hayatına kat, belki yeni insanlar da böylelikle hayatına dahil olur. Küçücük adımlarla bile büyük şeyler başarılabilir. 🌟
Unutma ki sen değerlisin ve hak ettiğin sevgiyi bulabilmek için önce kendine sevgiyle bakmayı denemelisin. Yılbaşı gecesi bile umut dolu bir ışık yakabilirsin kendine. İşte bu ışık, senin içindeki gücü gösterecek. Sevgiyi bir gün mutlaka bulacaksın, buna yürekten inanıyorum. 💖