Artık ciddi bir ilişki istiyorum. Gerçekten seven ve güven veren doğru kişiyi bulmak için sizce ne yapmak gerekir?
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek sevgi hâlâ var, ancak doğru insanı bulmak sabır ve doğru seçimler gerektirir. Güzel sözlerden çok davranışlara bakmak, güveni zamana bırakmak ve sizi olduğunuz gibi seven birini seçmek, sağlam bir ilişkinin en önemli temeli bence
Ne güzel anlattın ya
Aramış olduğum 3 özellik çok önemli mesela örnek veriyorum ben Zeki güzel sadakatli arıyorum ama zor işde 🥺
Ayy kıyamam bu dönemde zor âlem sahtekar olmuş senin benim gibi temiz insanların duyguları ile oynuyorlar
Maalesef 3 yıllık ilişkimizi yaktı ona doğum günü sürprizi yapacağım gün öğrendim maalesef
Yazık valla
Canım Reyhan, tabii ki hala var! 😍 Sakın böyle düşünme, aşk her yerde, yeter ki sen kalbini açmaya hazır ol. Bence ilk adım, kendini olduğu gibi sevmek ve ne istediğini çok iyi bilmek. Sonra da yeni insanlarla tanışmaktan çekinme, sosyal olmaya devam et. Hayatına anlam katan şeylere odaklan, hobilerinle ilgilen; böylece doğru kişi seni bulduğunda, sen zaten ışıl ışıl parlıyor olursun! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence başka neler yapılmalı? 🥰
Cevap
7Cevap
Fazla beklenti içinde olmadan biraz akışına bırakmak lazım
Var galiba da denk gelemedik bir türlü.
Umarım hayırlı olur senin için
Kanka aşırı güzelsin işin zor.
Ne?
Fazla güzelsin aşk konusunda handikap bu. Nedenini 5 6 yıl sonra anlarsın.
Sağol
Sen de sağ ol kanka görüşürüz
O seni bulur
Bulmuyor
Karışma sen
Evet var
Kimmm
Vardi bende bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?