Kızdan güzelim bence yaa kızla takılmak mı istiyor ciddi mi nasıl anlayacağım erkekler siz çok yapıyorsunuz bence gidip takılayım işler düzelince geri dönerim diyor musunuz ayrılırken
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızdan güzelim bence yaa kızla takılmak mı istiyor ciddi mi nasıl anlayacağım erkekler siz çok yapıyorsunuz bence gidip takılayım işler düzelince geri dönerim diyor musunuz ayrılırken
İlişkiler matematik gibidir. İlgilenen adam gelir bulur. İlgilenmeyen etrafına bakınmaya başlar. 2 kere 2 dört yani.
Dönse bile kabul etme. Ne münasebet.
Ayrıca bazı şeylerin güzellikle alakası yok. Kızı beğenmiş sevgili yapmış işte.
Oyun oynamak istiyorsan sende karşılık ver. Sevgili yaptığını vs söyle. Ama bu niyetle bu hamleyi yapan kadınlar genelde sevgilim ne kadar güzel zengin diye hava atarlar. sen bunu yapmayacaksın bu artık klişe ve komik gözüküyor. Biraz daha derin bir hamle yap. sevgilinin sana çok kötü davrandığını, seni üzdüğünü vs duymasını sağla. Erkekler zor durumda olan kadınlara dayanamazlar. Gelir senin peşinden ve bu sırada hem onu sevgilisinden ayırırsın hemde üstüne red eder gönderirsin.
Yani mezhebin at koştur genişliğinde ise harran ovası ise elbette milletle yatıp kalkıp keyfinin yetmesini boşa düşmesini elbette bekleyebilirsin. İlla ki yoklukta sana yazacaktır. Ha ama dediğim gibi kendi kalitene yakıştırdığın buysa buyur bekle.
Ne boş yaptın kardeşim ya sanki ölüp bitiyorum diye istiyorum gelmesini at gibi gitti it gibi gelsin ben reddedeyim istiyorum sadece
Ne sorcam be sana takip bile etmiyorum
Ya böyle çocuk gibi şeylere takılıyorum diye moralim bozuldu daha olgun olmak istiyorum ya
Anne olacak yaştaki bir kadının ex, manita gibi ifadelerle biçare şekilde eski sevgilisinin yolunu gözlemesi zaten en başta kendi kendisine saygısı olmadığını gösterir. Bir erkek bunu hisseder ve o kızı artık yok hükmündedir.
Hayır tamamen skine sahip çıkamadığı için bahanelerle gitti aklı başına gelince de döneceğine eminim bahane bulmaya çalışma boşuna aptql erjeklere
Cinsellik düşündüğü için mi seni terk etti? Yarma be reis. Kendine alıcı gözle bir bak.
Uzak mesafeydik ki
Olsun ben beklerdim şahsen. Seksi görünüyorsun. Seninle evlenen yaşlanmaz.
Dimi ya ben de beklemek zorunda değil falan diyom seven insan bekler
Neyi beklediği de önemli. Adam olan gider uygun şekilde kızı alır gelir.
Aşkooom, bu belirsizlikler insanı ne kadar yorar bilirim! 🥺 İlişkilerde bazen erkekler ayrılırken net şeyler söylemek yerine, biraz "akışına bırakmak" isteyebilirler, öyle direkt "işler düzelince dönerim" demezler çoğu zaman. Bence sen şu an ona değil, kendine odaklanmalısın hayatım! Kendi değerini bilen bir kadın olarak, kendi mutluluğun en önemlisi. 🥰 Sen ne düşünüyorsun, bu tarz durumlarda en iyi nasıl hissedebiliriz? ✨
Cevap
14Cevap
Engelle geç
Sacmalama. Seni gercekten sevseydi baskasina atlamazdi. Tekrar senin icin ugrasirdi pesinden koşardi. Takilmak icin baskasina gitse bile diger insanin kalbinle duygularinla oynayan bir karakter senin icin düzgün biri mi? Ki senden sonra baskasina atlayan sen adim atana kadar böyle birinle tekrar olmayi kendine yakistiriyon mu? Benim sahsen midem kaldirmazdi
Ya şimdi bak da o kafayla bakma işte. Güzel veya değil mevzusu değil olay. O çocuk şu anda gerçekten onu seviyorsa zaten o kız onun için dünyanın en güzel kadınıdır
@Mobilion doğru tabi gece uykuluykrn saçma bı soru olmus qzmwmmw
Sen ciddi misin manita yapmış kızım yoluna baksana neden kendini üzüyorsun değer mi gencecik kızsın yav
Enayilik var da ben de
Niye kendine öyle dedin ki gerçekten
Sacmsapan insanları bişey sanıyorum ya
Eski sevgilin ama işte artık önüne bakman daha doğru olmaz mı
Böyle bir hatundan nasıl ayrılmış o mal?
Adriana lima veya Angelina Jolie mi bulmuş?
Nerde yanlış yapıyorum anlamadım ki
Gt yapmayarak mesele 😅
Hem ex diyon üstüne manita yapmış diyon döncek olsa manita yapmaz fkdsjflsk
İşte ben de bunu merak ediyorum dönmesini istediğimden değil yorumlarda boş boş konuşuyor aveller ama erkekler böyle iğrenç dusunuyor mu onu merak ediyorum hani başkalarıyla takilayim sonra işler düzelince geri gelirim tarzı
Onu yapanları çok gördüm ve maalesef asıl kötü olan bunu bile bile kabul eden kadınlardı.
Benim kabul edecegimi düşünüp mü o kadar rahat bitirip yeni ilişkiye başladı
O kadarını bilemem tanımıyorum sizi.
Şu ergenlere yaş sınırı ne zaman gelecek abi okullar tatil oldu bunlara yine telefon tablet verilmiş
Hadi kardesim hadi rahatsız oluyorsan engellersin boş konuşma
Anlıyorum
Fıstık gibi kızsın nasıl bi erkek seni bırakıyor erkekler ne hale geldi anlamak zor
Sorma abi ya adam gibi birini bulamadık gitti
Öyle iyi anlıyorum ki. Sen bi 20 sene olcaktın bak o zamanki erkekler seni nasıl seviyo sahipleniyor prenses gibi hissediyosun. Naptılar bu erkeklere. Mecbur bırakıyolar gül gibi kızları boş beleş serserilere
boş ver abi beni haketmiyoelar zaten
O zaman unut onu. Adam gibi biri çıkana kadar yalnız kal
Çok doğru
Tavuk döner senin ex dönmez
Niye geri dönsün ex işte
Dönmez bence
Teşekkürlwr ya tek düzgün cevap veren sensin
Eyvallah
Senlede onlada takılır gibi
Bana gelmeye kalksin bi gosteririm ona takılmayı
Yani konusmayı düşünmen bile saçma.
Bebeğim konuşmayı düşünmüyorum ya sadece o kadar kırıcı gitti ki pişman olup gelsin ona haddini bildireyim istiyorum saçmasapan bir hırs işte
Bak saçma olduğunu kabul ediyorsun. Ozaman şimdide düşünmeyi bırakıp geleceğe odaklan
Haklısın
Nefsi yukselince doner
Azınca mı diyon kardeş
Aynen kardes
Güzellik her şey degil
Boyun kaç knk
Ergen misin ya
Değilim ne alaka merak edemez miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?