Nolur yardim edin?

Liseden bir sevgilim var şu an uni 2'ye geçtim. Çok seviyorum, lisede annem öğrendi bana eziyetler etti, yine de bırakmadık birbirimizi ama geçen sene uni kazandım ve o benden 12 saat uzaklıktaki bir okulu kazandı. Nasıl yapacağımı bilemedim, çok ağladım. Yatay geçiş yaparım dedi, ona şans verdim ve o 1 sene cehennem gibiydi, sürekli gelip gitmesi çok masraflıydı, yeri geldi yemek yemedim aç kaldım ama üniversitede çok yalnız kaldım, asla başkasına bakmadım ben sadece onu istiyordum. İnanın ki çok yalnız kaldım, zaten kolay arkadaş edinen birisi değilim, iyice içime kapandım, yurt oda arkadaşlarımla problemler yaşadım. Bu sene idare edelim, seneye yanına geleceğim dedi. Ben çok sabırla bekledim ama daha finalleri bile geçememiş, büte kalmış, çok sinirlendim. Tek yapması gereken ders çalışmak, ki kötü bir üniversitede çok kolay bir bölüm okuyor, inanın ki ben ilk 50k, o 700k yaptı yani size öyle söyleyeyim. Neyse, ne yapacağımı bilmiyorum ben bu senede gelemezsen ayrılırız demiştim ve şu an hiç ayrılmak istemiyorum ama resmen kendime eziyet, tek bildiğim onu çok sevdiğim.
Güncellemeler
22 gü
Guncel
Nolur yardim edin?