Nolur yardim edin?

Arkadaşlar beni yargılamayın lütfen ben evlenip ayrıldım konustugum kişi bekardi önce evlenmek falan dedi sonra ailesi izin vermedi öyle dedi bana ailesinin istediği biri ile nişanlandı sonra ulaştı bana 1 ay sonra sevmediğini söyledi inandım evet hatalıyım ama bilmiyorum 5 yıl emek vermiştim daha sonra düğün falan derken hep iletişimde kaldı benimle en son kadın hamileymiş kendi söyledi sarhoştum sen sandım falan dedi ve hatasında bana 1 bileklik aldı altin bende sandım ki parayı değer vermese harcamaz almaz bana. daha sonra ben yine sustum fakat artık soğudum sanki bir anda kayboldum ortadan 3 ay sonra Bi kaç videosunu gördüm tiktokta ne bileyim içime sıkıntı oldu bilekliği vermek için geri ulaştım fakat geldiğimde öğrendim ki karısı yine hamileymiş bu defa sen gittin 3 ay hakkında da biseyler duydum bende sana inad yaptım dedi aynı zamanda da tiktoktan bir sürü kişi ile konuşmuş şimdi bana hatalıyım sevmiyorum karımı diyor ben napacam bilmiyorum yani ben gittim benden 3 ay haber alamadı diye mi yaptı Allah rızası için bana bisey söyleyin benim 1 evladım var 10 yaşında ben ona annesi falan adamın dostu metresi dedirtmek istemiyorum

Nolur yardim edin?