Herkes özgüven diyor ama çirkin ama özgüvenli erkek sevgilisi olur mu
6 gü
Herkes özgüven diyor ama çirkin ama özgüvenli erkek sevgilisi olur mu
Cevap
1Cevap
Olur. Neye göre, kime göre çirkin? Kendine bakan (Saç, sakal, giyim, dişler, tırnaklar vs) ve özgüveni olan herkes birini bulur
Şimdi tırnaklarımı kesiyorum saçma ise yani kestiriyorum filan ama yüzüm gebel olsrak cirkin ve bir iki kıza yürüdüm uzaklastilar ya
Nasıl bir ortamda tanıştığın ve nasıl yürüdüğün de önemli
Hmmm yok ya çirkin erkege hiç bir kadin bakmaz maalesef
Öyle değil işte bariz yürümek yerine önce arkadaşlık kuracaksın ama friendzone'a düşmemek için de gerilimi hep yüksek tutacaksın. Kız seni tanıdıkça merak edecek, sen ona karşı açık ve net gibi görüneceksin ama hep gizemli bir tarafın kalacak ki eşelemeye devam etsin. Bütün yönlerini aynı anda göstermeyeceksin parça parça, seni tanıdıkça keşfetmesine izin vereceksin. Hem eğlenceli hem de bence bu konularda iyi olan bir erkekten tavsiyeler al
Ya kardeşim satranç mi oynuyoruz ya
Bu işler böyle 🤷♀️ Biz de beğendiğimiz adamları tavlamak için şekilden şekle giriyoruz
Peki hiç uğraşmaz isem olur mu zaten cirkinim ya ama cirkin miyim bilmiyorum ben öyle görüyorum yakışıklı degilim ama orta halli mi yoks acıkınca mi bilmiyorum
Pardon yakışıklı degilim ama orta halli tip mi yoksa cirkin bir tipe mi sahibim bilmiyorun
Ortamda öne çıkan, sorumluluk alan, liderlik etmekten korkmayan sosyal biri olursan uğraşmana gerek yok kızlar seni bulur
Aslinda öyleyim de Şu an okuduğum okul myo ve cahil herifler kendimce calisma yürütüyorum. bagimsiz ama ona rağmen olmuyorlar kadinlsr zeki erkek sevmezsiniz yakışıklı olsun yeter
Kardeşim bak sana dürüstçe söyleyeyim kadınlar güçlü erkeklerden hoşlanırlar bunu ister kol gücü olarak al, ister maddi güç, ister güçlü kişilik olarak al. Sorumluluk alabilen, liderlik edebilen erkek güçlüdür. Kadınlar maddi, manevi ya da fiziksel olarak hiç fark etmez sadece sırtlarını güvenle dayayabilecekleri erkeklere yönelirler. O yüzden özgüven tipten daha önemlidir.
Yani herhangi bir alanda kr dini geliştir et sonra ozguvenli ol gerisi illaki gelir diyorsun teşekkür ediyorum
Türk erkeklerinin hepsinde özgüven tavan yakisiklilik yerde aliskiniz biz sıkıntı etme senin gibisinide kullanan bir diva çıkar karısına cüzdan
Cüzdan filan anlamadım
Erkek dedin para kazanır senin karşına bir banka arayan kız çıkar sende sevnirisin saf gibi
Helee para kazanırsın cirkinim ama bir para sever beni bulur bende saf gibi sevinirim de işte saf degilim be gülüm
Etkilemiyor genel olarak fazla özgüven ve bunu yanlış kullanan kişiler de etkilemiyor
Egoist degil ozguven olsrak diyorum ya
Çirkin mesela ama kiz knkasi olmaz yani ve sebgilisi de olmaz yani ozguvenli de olsa
Yine de olmaz
Anlamadım hayatım boyunca yalnız kalır yani
Etkileyebilirsen neden olmasın
Ya mesela ben cirkin ki cidden cirkinim nasil etkileyebielirim cirkin olduğumdan rahatsız olur diye korkuyorum
Merak etme kızlar tipe dusundugundeb daha az önem veriyor
Yani 20 olucam tek kızın eline dokunmadım
Oluyor ya gözümle görüp ikna oldum bu sene
Ağzı laf yapacak ama ağzın laf yapmıyorsa yakışıklı bile olsa sadece uzaktan beğeniyor fazlası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence çekicilik dediğimiz şey sadece dış görünüşle sınırlı değil ki! 🌟 Bir insana yaklaştıkça enerjisini, duruşunu, hayata bakışını fark edersin. Özgüven, bir erkeği gerçekten parlatır ve bence bu, çok güçlü bir etki yaratır. Karşındaki kişi kendini iyi hissediyorsa, o his sana da geçer. Neşeli, samimi ve kendine güvenen bir partnerle çok güzel bir ilişki yaşanabilir bence! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de iç güzellik önemli mi?