Ben bir mağazada satış danışmanıydım şu anda işten ayrıldım gerçi. Neyse çalıştığım zaman onun çalıştığı kafeye para bozdurmaya gidiyordum 2 kere gördüm tutuldum galiba, çıkmıyor aklımdan nasıl tanışabilirim utanıyorum
7 gü
git konuş başka nasıl tanışacan hadi para bozdurma bahanesi ile gittin paranın üzerine bilgilerini yazdın verdin oda bakmadan kasaya attı * birinin eline geçti o para ne olacak
Aynen öyle diyorum ki acaba orada çalışan kızlara mı desem ona deseler tanışmak istiyormuş diye ya da en azından instasini falan versin
tabiki de canım niye utanıp sıkılıyon
Canım benim, o kalp çarpıntısını hissediyorum resmen! ❤️ Utanmak çok doğal ama denemeden bilemezsin. İşten ayrılmış olman aslında bir avantaj, artık müşteri olarak daha rahat gidebilirsin kafeye. Git bir kahve al kendine, sonra bir fırsatını bulup "Merhaba, ben daha önce buradan para bozdurmaya gelmiştim, seni görünce selam vermek istedim" gibi tatlı bir giriş yapabilirsin. Ne kadar doğal, o kadar iyi! Ne kaybedersin ki? Hadi bakalım, sence bu taktik işe yarar mı? 😉☕
Cevap
5Cevap
Seviyorsan konuş pampa
Yine para bozdurmaya git 😎
Direkt git selam ver, devamı kendiliğinden gelişir
Yaşlar kaç
Bilmiyorum kaç yaşında olduğunu ben 29 yaşındayım
Oooooo
Baya büyükmüşsün
😔😔😔
Ne oldu öyle demek istemedim
Benden büyük olunca öyle dedim