Okulda üst dönemden bir çocuktan hoşlanıyorum. Daha önce de ilgimi çekmişti ama böyle hissetmemiştim. Nasıl tanışırım, reddeder mi, ya beğenmezse diye düşünürken 1 ay geçtiğini fark ettim. Sürekli internetteki hesaplarına falan bakıyorum tuhaf biri. Bende kimlik numarası bile varken adımı dahi bilmiyor oluşuna üzülüyorum. Dikkatini çekmek için sürekli bulunduğu yerlere gidip bakıyorum, gözlerine bakıyorum hatta. Bazen göz göze geliyoruz. Geçenlerde biraz süslendim, okuldaki balkona çıktım orda olduğunun farkında değildim ama arkadaşım bakıp gülümsediğini söyledi. Bu hafta okul bitiyor az zamanım kaldı, uzun süre göremeyeceğimi düşünüp üzüldüm size danışayım dedim. Okulda yanına gidemem, utanırım. Daha önce twitterdan takip etmiştim ama çok uzun süredir kullanmadığı için geri takip de yapmadı. Ortak arkadaşımız yok okuldan ama dışardan biri var, ayarlarım falan dedi de zorla güzellik gibi olur biraz. Ayrıca kendimi güzel bulmuyorum, ya çirkin olduğumu düşünüp konuşmak istemezse? Ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sorduğum gün o mesaj attı şu an aramız çok iyi, sürekli beraberiz :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar