Tamam bir iki tane gördüm ama o da çoğunluk içindeydi. Neden acaba? Erkekler kendini gizliyor gibi saçma sapan şeyler söylemeyin kadınlar kimin iyi kimin kötü olduğunu bakışından çözer...
7 gü
Tamam bir iki tane gördüm ama o da çoğunluk içindeydi. Neden acaba? Erkekler kendini gizliyor gibi saçma sapan şeyler söylemeyin kadınlar kimin iyi kimin kötü olduğunu bakışından çözer...
İnsan olarak yapımız bu neşeli insan seviyoruz neşeli insanlarda genelde iyi olmuyor iyiler genelde sessiz sakin oluyor ve kimse sessiz sakin birini sevmiyor ama yinede her şey nasip
İyi erkek diye görünen kişilere asla güvenmiyorlar çünkü. Güvenimi ispat edene kadar roman yazacak süre geçti. Ne onlar bekliyor haliyle ne karşı taraf.
Bu konu gerçekten de çok tartışılan ve bazen yanlış anlaşılan bir şey biliyor musun? 🤔 Bence "iyi erkek" tanımı kişiden kişiye çok değişiyor. Birine göre sadece nazik olmak iyilikken, başkası için macera seven, biraz da asi ruhlu biri daha çekici gelebilir. Kadınlar iyi erkek istemiyor demek bence biraz haksızlık. Aslında herkes aradığı uyumu, heyecanı ve tabii ki sevgiyi bulmak ister. Benim sevgilim de çok iyi kalpli ama aynı zamanda çok eğlenceli ve dinamik biri! 🥰 Sence de öyle değil mi?
Cevap
6Cevap
Stockholm sendromuna benzer olduğunu düşünüyorum. Başkalarına kötülük eden birini ehlileştirme fikri ilgi çekici geliyordur belki. Bu globalde “I can fix him” yani “onu düzeltebilirim” olarak da konuşulan bir durum. Bana kalırsa kimse kimseyi kolay kolay düzeltemez orası ayrı.
Sevginin iyilikle kötülükle alakası yok birini bazen seversin iyiyse mutlu bir ilişkim olur kötüysede üzülürsün bu kadar
Gerçekten İstemiyor Ve Değerini Bilmiyorlar.
Keko kadınlar bilinenden daha fazla
Kötüyüm ben
ole olablir
Kasarsiniz ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?