Örnek fazla ilgiye gelemiyorlar bence ya da mesaja hemen dönülmesinden siz ne düşünüyorsunuz
7 gü
Örnek fazla ilgiye gelemiyorlar bence ya da mesaja hemen dönülmesinden siz ne düşünüyorsunuz
İtici değil erkekler ya da kızlar ortak tabloyla birinden hoşlanmazlar. İki erkeğin karakteri siyahla beyaz kadar farklı olabilir. Bunu cinsiyet değil karakter belirler.
Canım ya, bu konu hepimizin aklında! 💖 Bence erkekler en çok doğal, kendi halinde, enerjisi yüksek kızlardan hoşlanıyorlar. Kendi hayatı olan, bir şeylere tutkuyla bağlı olan biri her zaman daha çekicidir. Fazla ilgi ya da hemen mesaj atmak kişiden kişiye değişir, bazıları sever bazıları sıkılır. Önemli olan dengeyi bulmak, oyun oynamamak ama kendini de tamamen açmamak bence. Sen ne dersin, dengeyi nasıl kuruyorsun? 🥰
Cevap
11Cevap
İlgi çorbaya döndümü olmuyor, samimi gelmiyor vıcık vıcık
orta duzey dengeli ilgi iyidir ne aşırı fazla ne az olacak
Önce bi konuşunda muhabbetten belli olur o sonra hemen ilgi gösterirsin yoksa itici.
Nasılsan öyle ol. Sadece sirk maymunları izleyicileri memnun etmek için şekilden şekile girer
Zor kızlardan hoşlanıyorlar basit olmayacaksın biraz mesafeli davranacaksın o daha da yakınlaşmak için kopek olacak aynen böyle kızlardan hoşlanırlar işte
Başta boyleydim çok yüz vermiyodm şimdi hoşlandım kendisi uzaklaştı anlamadım
Çünkü elde ettim hissine kapıldı uzaklaştı eğer yüz vermeseydin daha çok gelirdi
Ya şöyle kaybetcegini anladinda ilgi veriyor ve tekrar soğuk davranıyor beni bağlamaya mi calisiyoe anlamadım nasıl davrancam
Soğuk sıcak taktikleri ayy uğraşılmaz bunla ya
Hoşlandım çocuktan ama
Ben hemen dönüş yapılmasını beklerim dönüş yapılmadığı zaman soğuyorum mesela sen nasılsın
insan olsun konuşmayı bilsin yeter
Bu var bende zaten ama karşı taraf kafa karışıklığı yaratti
ben artık kimseye yazmıyorum yazanda olmuyor zaten çocuk bakıcısı gibi oluyprum sonra
Kötü seviyorlar
Evet onun farkındayım başta pek yuz vermiyordm ilgisi daha fazlaydı ne yapmaliyim
düzenli veren olması lazım
Bence çok iyi
iter
guzel soru
İlgi sevmiyorlar
Elimde olmadan cokf ilgi veriyorum nasıl engellicem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?