+1 yılne kadar doğrudur uygulanacaktır bilmiyorum facede bir ülkücü grubun paylaşımlarında ülkücü erkeklerin şu özgecan olayından sonra arabadaki son bayan inene kadar arabadan inmeyeceği kararını paylaşmışlardı hepsi uygulamaz ama bunu yapabilecek kadar bayan sevgileri var hangi erkek yan koltuktaki kız inmedi ne olur ne olmaz inmeyelim o insin sonra ineriz der dmez. Ama ben bunu bir ülkücü grubtan duydum onun için ülkücü erkekler ayrıdır. Nasıl kız severler mi söyleyim bence vatanından ve dininden asla vazgeçmeyecek gerekirse bu iki kutsal emanet için canını verebilecek kızları severler
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyorumlar mikemmel özellikle hemcinslerimin yorumlarina katila katila gülmemek elde degil.
la daha kizin topragi kurumadi (özge) katillerinden biri ülkücüydü hangi ara masum melake oluverdiler jfzdjggihckv.
not: genelleme yapanlara yazilmistir yoksa bir insan kötüyse kötüdür ideolojisine bakarak tamamina cani diyemez.
yavas gelin kizlar.410 Yorumla- +1 yıl
Mantığa bak, yaşın kaç senin? 12? Özgecan'da ülkücüydü bunun resimle kanıtı da var. Ama senin gibi beyni ağırlık yapmaktan başka işlevi olmayan cahillerin böyle konuşması normal. Birde sonrasında genelleme yapmıyorum yazmışsın :D ya hadi s.
- +1 yıl
@dortmundx3 önce ne yazdigimi anla sonra muhalif olursun agirlik yapacak kadar dahi beyni yok mantik diyor,
12ine gelince yazarsin cenin kardes.
- +1 yıl
@kopukucurtma5 o kopuk uçurtmanın düştüğü yere yığarım seni görürsün cenini, ulan sendeki ağırlık yapan tek şey o boş laflar üreten dilin ve klavye başından saçmalarken yediklerin yüzünden artan yağların. Tipik parti trolünden fazlası değilsin, ''üsüyoruz reyiz !!1!1'' ''hdp candir '' vatansız ezik seni.
- +1 yıl
tutmayin kücük enisteyi.
- +1 yıl
@kopukucurtma5 belanı arıyorsun belli, çok kaşınma sen kızsın sana karışmam ama sana o bilgisayarı alana yediririm klavye tuşlarını. Eğer illa kaşınıyorsan sana özelden adres tel atıyın abine babana ver gelsin.
- +1 yıl
@dortmundx3 devreler yandi garibimin.
- +1 yıl
@Xarpetê onu da taslayamiyor ki ne dedigi mechul havadan sudan salliyor he deyip gecmelik tam bcyhblkj.
- +1 yıl
@Xarpetê ulan karısını siktigim, İstanbul'da ya da Türkiye'nin herhangi bir yerinde gelir o küfür yazdığın klavyeyi popona sokar o isminde bile kullandığın dağkapı'da da anneni siker tüm harput'a izletirim.
- +1 yıl
ya ya vatansız ezik ırktan çomarı, berdel sizde, kaçakçılık sizde, tecavüz sizde, itlik sizde, para için maşa olmak sizde (o çok sevdiğiniz ermenileri bile öldüren sizin çeteler amk:) burda hdp candır yazacağına Kacaznuni kim git arastir.) Azerbaycan ve ermenistan savasiyor, fransada azerbaycanlilar yuruyus yapiyor, onlara saldiran ve sonra korkudan kacan yine sizin kekolar. Sizin ne irkiniz belli, ne tarihiniz belli, yalanlar uzerinden ajitasyon yapmak tek bildiginiz,''ama kürtlerde canakkale de kurtulus savasinda vardi sozunuz bile yalan. 6 cephede savas verildi, sizden 2 alay kurdular (72. ve 77.) ikisi de kacti. Türkiye'yi ozellikle g. doguyu senden daha iyi biliyorum sen rahat ol. Mardin'de ezan okunmayan koyleri ve daha neler neler. Sen once ezik, zavalli, birilerinin masasi olmus soyunla yuzles sonra bana ya da askere polise bok at.
+1 yılHayır efendim dayak yemezsiniz. Yani kadına el kaldırmayız (istisnalar hariç). Namus kavramımız oturmuş şahıslarız ve yanlış yaparsan ki yanlıştan kastımı anlamışsınızdır, sevgiliysek ayrılırız, nişanlıysak yüzük atarız, evliysek aramızda silah çekenler var :)
97 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah :D biliyorum silahıyla yatmak istiyor ülkücü beyler :Dd
Soran+1 yılBncede 👍
Soran+1 yılBoşvee r :)
Soran+1 yılÜlkücülerin evlilikten beklentilerini bizzat anltrsan sevinirim :)
- +1 yıl
Bizler ne mukemmeli ne de kusursuzu arayan erkekleriz. Aile terbiyesinden nasibini almis, vatanina ve dinine bagli kisiligi oturmus her kiz bizler icin gelin aday adayidir :)
Soran+1 yıl:). Tamam
Gündem konusunda 673 cevap paylaştı. Genel olarak "Delikanlı Erkek" dediğimiz diğerleri gibi aynı şeyi isterler. Farkı yok
Efendi, saygılı, yerine göre konuşmasını iyi bilen, vatanını yürekten seven, başı dik, şerefli bir "delikanlı kadın" ister. ;)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Saçmalama tabikide hayır. İşte asıl onlar sevdiği kadına dokunamazlar bile. Onlar tam ev kızı arıyorlar. Genelde ülkücü ülkücüyle evlenir. Bir de okullarda reisler oluyor ya eşleştirme durumları oluyor diye duymuştum tam emin değilim
21 Yorumla
Soran+1 yılBen ülkücü değilim. goruşlerim oturmuş ama o yönde değil. ama okuduğum halde onla evlenirsem evde oturucam
erkek diyince ülkücülerden baskası gelmez aklıma hası onlar :P
65 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍👍👍👏👏👏
- +1 yıl
Reisiimm +1 :)
- +1 yıl
Kız denince bizimde aklımıza Asenalar geliyor gozumuzde onların harıcıdınleri gormuyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnan bu ülkede ülkücüler kadar kötü bir ırk yok kürtlerden bile bile çok çok kötüler ayrımcılık yapan kendilerinden başkasını sevmesen insanlık nedir bilmeyen zavallı mahlukatlar bence iyi düşün asla evlenme asla doğudan cahil hiç bişey bilmeyen gözü açılmamış bir kürt bul evlen daha iyi benden söylemesi kardeşim
81 Yorumla
Soran+1 yılTabikide gözü açılmamış kör cahil doğulu ya da batılı biriyle evlenmek, istemem Allah korusun. iyi ya da kotu herkesin dünya görüşüne saygım var
+1 yılEfendi insqnsa efendi kiz ol yeter ayranci elmaci diye ayirmaya gerek yok iyi insan var kotu insan var agir basliysa sende ona gore uyum saglarsin
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin
Sadece ülkücülükle alakasj ne onu anlamadım ben. Dayak yiceksen her türlü yersin. bir kadına değer verenle değer vermeyen her millet ve toplumda vardır. Bunun imsanlıkla alakası var sadece.
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları bağlı olduğu toplumların görüşleri etkiler. bunu yapmayacaklarından emin olmak istedim
- +1 yıl
Yapanı var yapmayanı var. Ülkücüleri kullanarak arkam sağlam olshn diyen salaklar var ki bunlar yapabilirler, gerçekten ülkücülüğü dava edinmiş her kesime saygısı olan var ki bunlar genelde yapmazlar. Bide kadının dayağı hakedeni bar haketmeyeni var sen hakedenden olma hemi abisi
Soran+1 yılbir erkeğin bir kadını dövme hakkı yok. boşarsın olur biter ama vuramazsın oha.
Gündem konusunda 456 cevap paylaştı. Efendi oturmasını kalkmasını bil yeter, dövmeyiz kardeşim biz pkk, pkkyi destekleyen kürtleri ve tkp böyle çenenisine çenesine vurucaksın suratına yumruklucaksın o vıjık sesini duyayasıya kadar faşişt duygularım kabardı
11 Yorumla
Soran+1 yılEfendilik nasıl oluyor? ya da efendi kızı nerden anlıyorsunuz? (devamını anladım )
+1 yılO ne saçma bir soru karısını döven biri ülkücü olamaz. Evet sert insanlardır. Ama yanlışın olmadığı sürece en kaliteli insalardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben yanlış yapmam ona. ama okasar sinirli ki ve o kadar zıt davranıyor ki insan düşünüyor hesap kıtap yapıyo
- +1 yıl
Her zaman sen haklısın demelisin :) İnatçılardır ama içlerinde bir melek yatar. Bak şiddet göreceğini düşünüyorsan dediğin kadar sert biriyse uzak dur ama lütfen
Soran+1 yılGorceğime inanmıyorum sadece silah kelimesini bugüne kadar tek bir erkekten duyduğum için şüphe ediyorum
+1 yılilk önce okulunu bitir tamammı sonra eline mesleği al bir aç köpek boşver ülkücülerle birlikte olmayı sen şimdi.
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaaaa aşığım ona
Ülkücüler kadına el kaldırmaz kadın namustur. Sert olmasının tek sebebi var VATANSEVERlik. Sertlik hainlere yapılır o kadına el kaldıranlar kendini ülkücü sananlar ve emin olabilirsin kadına el kaldırmazlar..
10 YorumlaHeryerde hanımlığını bilen yeri geldiğinde erkekleşek. Hadsiz kopeklere ağız açtırmayan. Gotunu başını oynatmadan erkeğine hanımlık yapan kızlardan hoşlanırız. Bide alyansımız bozkurt olcak o kadar.
15 Yorumla
Soran+1 yılYeri geldiğinde erkekleşmek kavramını açarsan çok sevinirim. hangi durumlarda ne şekilde ince yazarsan sevinirim
Soran+1 yılAnladım. erkeklerin yanında kikirdemeyen ciddi duran yani kısaca
evet çok serttir kendileri bir kişiyi dövmeye 10 kişi giderler
210 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
Dostum bu sitemli bir söylem oldu.
Soran+1 yılGitsinler kavgadan kaçan, ya da ayakkabım kirlencek diye kavgaya girmeyen çocuktan iyidir
Soran+1 yılYav he he
Soran+1 yılYa onlardaki asaletin zerresi sende olsa burada oturup arkalarından atıp tutmazsın.. onlardaki cesaret vatan severlik ben bu güne kadar bırsuru görüşe sahip erkek tanıdım kimsede ne gördüm ne duydum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsenayım ben dişi kurdum felan de tavlarsın hemen;)
Yapılan yorumlara bakma ülkücüler iyidir
Harbi adamlardır...11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum çok iyi olduklarını merak etme sen
+1 yılGerçek ülkücüler kadına şiddet uygulamaz ülkücülüğe iftira atmak için ülkücü numarası yapan bağzı yavşaklar sadece
10 Yorumla
+1 yılAt avrat silah deriz. Namus bizim icin cok önemlidir. Gecmiste bile olsa benim kadınıma baska bir erkek dokunmamis olsun isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Peki.
- Gündem konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü denilince aklınıza neden şiddet ya da kava kuvvet gelir, anlamış değilim...
24 Yorumla
Soran+1 yılYo. hayır. soru içeriği daha farklı
- +1 yıl
Nasıl farklı?
Evlenirsem dayak yer miyim diye sormuşsun ya!
Soran+1 yılSertler. normal erkeklerden daha katılar. aklıma bu geliyor çünkü öyleler ama bana karşı olur mu bunu sormk istedim
- +1 yıl
Olmaz olmaz, Telaş etme!
+1 yılYıllardır söyler durular ülkücüler adam dövüyorlar diye. Nerede görülmüş adam olanı dövdüğümüz?
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikleeee👍👍👍
ülkücü kızlardan dayak yemezsin tabi kürt değilsen :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim kurt :D türküm
Lahmacun yer aliyin ikna eder gelen kıza yol açar giden kıza kapı Açarız şeklimız yeter doğuştan biz buraliyiz. Agahshsbs
01 Yorumla
Soran+1 yılGeyik olmuş
+1 yılkaç yaşındasın sen? ne aptal aptal sorular bunlar ya. d
11 Yorumla
Soran+1 yıl22 soru çok mantikli valla
+1 yılYemezsın korkma Ülkücüler yari için eşi için canını verır ne dayaği
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) )))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatak odasınada 100 150 kişi girerler. Nede olsa tek dolaşamıyorlar
223 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuş onlar hakkında
- +1 yıl
Ayık ol delikanlı, it sürüsü ile kurt sürüsü arasındaki farkı karşılarında havlayınca anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılDoğru konuşuyorum yalanmı söyledim :) şimdi engelliye bilirsin by
Cevap sahibi+1 yılYani soyunun köpekten geldiği destanlarına katılıyorsun. Ki haklısında bencede soyunuz köpeklerden geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@SümbülzadeEfendi
- +1 yıl
Hadi gerçek hayatta karşımıza çıkıp konuşamıyorsunuz anlıyorum da, sanal alemde bile gizli yorum atacak kadar yüreksiz oğlancıklar olduğunuzu tahmin edemezdim. Neyse kapatıyorum burada konuyu, klavye erkekliğine devam edebilirsin şimdi.
Soran+1 yılYok ama senin soyun it lerden geliyo olabilir çünkü çok fena havlıyon ablası. sus ve sana bidaha soru sorulmadan konuşma
- +1 yıl
Doğru konuş.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi itlerin çok ifadesini aldım üniversitede. Hepsini tek tek yakalayıp abi yapma bokunu yiyim derdirtim. Senden gizlenen senin gibidir. hepınızın kabını bıkıyorum. Hepinizin sonu fırat yılmaz gibi olacakkk
- +1 yıl
Benden gizlenen benim gibi olsun hadi bakalım gel bakalım Fırat YILMAZ gibi yap sonumu. Ulan kabımızı bilsen Şehitlik mertebesine güle oynaya gideceğimizi de biliyorsundur. Kaldır l*n gizli butonunu. Gel açık adresleşelim.
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kadar ülkücüyi bira şişesi soktum ben. burada erkeklik mı yapacagını sanıyon. dua et sana uzağım ve burada öyle klavye basında mıllete ahkem kesemem. Ben dbakırlıyım. Senin o allahından bile korkmam
- +1 yıl
Ulan... Ant olsun bu ülkeyi senden ve senin gibilerden arındıracağız. Hayatımın 13 yılı doğuda geçti. Siirt, bitlis, şanlıurfa, hakkari, van.. Kürt milletini kullanıp durdunuz bölücü itler. Sen kabımızı bildiğinden bahsediyorsun ya, ulan ellerimde hala diş izleriniz var. Şanslıymışsın ki denk gelmemişiz bu zamana kadar. Senin ve zihniyetdaşlarının her damla kanı helaldir bize. Kürtlüğün arkasına saklanamazsın artık bu ülkenin gözü açıldı. Provokatif amacına sıçayım senin yürekli olsan adam gibi kim olduğunu belirterek yazarsın.
Soran+1 yılAllah tan korkmayan adamı bir ülkücü bence adam yerine koyup konuşmamalı bizde sana cevap vermiyor. kürtsun ya ondan dokundu.40 fırın ekmek ye 40 ınız bir Türk-islam ülkücüsü etmez. sus
Cevap sahibi+1 yılYaw he he. Sensin. Parmaklarımı ınternet erkeği için yoramam. Yol al.
- +1 yıl
Sabret, az kaldı...
Cevap sahibi+1 yılYine 150 200 kişi 5 kişiyi dövmeye gidip b*k yoluna gitmede..
- +1 yıl
Kürtlükle alakası yok bunların Kürtler mert insanlardır. Bir çok ülkücü Kürt kardeşim var benim. Hepsi de bu vatan için canını vermeye bizden önce koşar. Ben Kürtleri tanıdım arkadaşlar onlara söz etmemiz yanlış. Bunların ekmeğine yağ sürmeyin.
- +1 yıl
Size b*k yolu, bize Hak yolu...
Cevap sahibi+1 yılHı hı. by
Soran+1 yılEzik görüş sahibi gizli sus artık senin gibi mallar cevap veriyor diye soru sormicam artık
Cevap sahibi+1 yılSoktuğumun oruspusu sen önce kendine bak bana laf atacagına. Mall
- +1 yıl
Kizla dogru konus * belani yavsak.
Cevap sahibi+1 yılYaw sende bir siiktir git. Maydonoz olma. Yalaka. Kıza yalakalık yapıp ıkı mesaj atacam dıye yedın kendınu
Gizli Üye(36-45)+1 yılülkücülük anlatılmaz yaşayarak nasıl insanlar olduğunu anlarsın burada ne deseler boş git t anış bir kaçıyla ama gerçek ülkü bulam lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa benim ki has gerçek ülkücü zaten babadan.
Cevap sahibi+1 yılülkücü değin beş vakit namaz kılar kuran-ı kerim okumasını bilir islamı tam anlamıyla yaşar haksızlıklara karşı durur hakkını yedirmez vatanını canı pahasına savunur budur ülkücü daha yazılabilir , Ve iyiki ülkücüler var..!
Soran+1 yılİyiki... inşallah bnde böyle vatanını milletini sevenn ülkücü biriyle evlenmek istyrum
Cevap sahibi+1 yılallah gönlünüze göre versin kardeşim.
Soran+1 yılAmin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 tane ülkücü arkadaşım var ama sert ve kavgacı falan değiller tam tersi sakin ve mülayimler
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)
+1 yılİlk önce liseni bitir.
21 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım. ne lisesi hemşo
Ülkücü kızlardan hoşlanır
03 Yorumla
Soran+1 yılÜlkücü kızların sayısı azdır
Soran+1 yılSaymadım ama erkekler çoğunlukta sanırım
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Chp de burada selamlar siyaset meydanından :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil beyler :D
Soran+1 yılAnladım. ama zeka işi yorucu
Soran+1 yılİşte o başarılı ve zeki ama kendim için aynı şeyleri soyleyemicem
- +1 yıl
+1 yılDayak atan ülkücü değildir acizdir
32 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sert erkekler. ve sanki kadına değer vermiyorlar gbi hissediyorum
- +1 yıl
Zaten kadına değer veren erkek kaybeder saygı duymak yeterli.
Yorumlayamacagim. Ülkücü değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
Ulkucu kizlardandir heralde
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılSen birşey yaratamazsın yoldaş
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Pardon eig teki arkadaşa yazıcaktım, yanlış kutuya yazmışım😊
Soran+1 yıl:D ok
- +1 yıl
"Yaratmak" Allah'a mahsustur yanlış kelime kullanmışım o sinir halinde. Haklısın kardeşim. ;)
+1 yılSertliğimiz çevreye bayana el kalkmaz ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılEminsin dimi
- +1 yıl
Aynen öyle fazla tersine gitmediğin sürece sıkıntı yok ;)
Soran+1 yılBende de bu huy var illa zıttıni diretmek...
- +1 yıl
O zaman uzak durcan
+1 yılnefes alabilen...
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
genelde yanlıslıklara karsı sertlik var bizde
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama işte size göre çoğu şey yanlış . Oda vardı
Soran+1 yılDoğru bunlar zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılırkına değer veren Türkçü kızlardan
16 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda görüş ayrılığı varsa
Cevap sahibi+1 yılben Türkçüyüm benim için Türk olması lazım başkaları alakadar etmez
Soran+1 yılBende türküm. fakat Türkçülük yaptığında ben yapmadığım için sorun çıkıyor. ne yani bu yüzden benle, vlenmicek mi
Cevap sahibi+1 yılonu bilmem ama Türkçüyse benm gibidir
Soran+1 yılTam Türkçü. oyle olmasa soruyu sormam
Cevap sahibi+1 yılhayatında sadece Türkleri barındırıcaksın biz öyleyiz başka ırktan kimseyle asla muhattap olmayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde nefes alan kizlardan hoslaniriz
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçek Ülkücüler bunu düşünmez
Cevap sahibi+1 yılgercek ulkuculerin nefes almayan kizlardan hoslanacagini sanmam :/
Bir ülkücü asla kadına el kaldırmaz
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı kız olsun olur bu iş
00 Yorumla
+1 yılAsenalardan
01 Yorumla
Soran+1 yılAsena oluruz bizde
Gizli Üye(25-29)+1 yılçay demleyebilen kızlar çok hoş bence. s. s
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.0 öndeyim ozman :))))
bıyıklı
11 Yorumla