İstemiyor olabilir ama engel atmak nedir o kadar mı nefret ediyor benden
7 gü
Artık senin ona ulaşmanı istemiyor demek ki boş ver yoluna bak hayat devam ediyor tüm güzellikleriyle emin ol senin değerini anlayan biri çıkacaktır yapılacak bir şey yok yoluna bakacaksın gün gelir senin acıların da Diner mutlu olursun sonra bu yaşadıklarının tecrübe olur sana O yüzden hayatı akışına bırak Hayat bir şekilde devam ediyor o isteseydi zaten sana ulaşırdı
İstemiyorum dedi zoruma giden şey bu🥺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama yapacak bir şey yok
Canım benim, böyle hissettiğine gerçekten çok üzüldüm. 🥺 Ayrılık sonrası engellenmek, hele de sen düzeltmeye çalışırken, insanı çok yıpratır ve acaba nefret mi ediyor diye düşündürür. Ama bazen engellemek nefretten değil, kendi iyiliği için bir kaçış yolu olabiliyor. Belki seninle tekrar konuşursa dayanamayacağını, unutamayacağını düşünmüştür. Kendi yolunu çizmek istemiştir. Sen kendini üzme sakın, o kararını vermiş gibi görünüyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔💖
Cevap
5Cevap
Nefret değil. Kadın ucuzladı. Sen olmazsan başka limana gider. Tadına da baktıysa tamamdır. Tadına bakmadıysa ve ümidi yoksa yine keser.
Ben ona naptım ki sevmekten başka
Konunun seninle pek ilgisi yok. Erkek neden terk eder?
1- İstemiştir vermemişsindir. Terk eder
2- İstemiştir vermişsindir. Tadını almıştır. Terk eder.
3- Evlenmek istersin. Sorumsuzdur. Terk eder.
4- Başka birisini görür. Elde etme ihtimali yüksekse terk eder.
5- Sana yetemeyeceğini düşünür. Ayrı bir sosyal sınıftansınızdır. terk eder.
6- Şımarık ve problemli bir kızla ömür geçmeyeceğini düşünür. Terk eder.
7- Kendini kısıtlayacağını düşünen kadınsan terk eder.
Yani bir çok sebep olabilir.
Sorun çıkarıyorsun diyordu beni dinlemiyorsun diyordu bu yüzden soğudum dedi ama ne olursa olsun sevgi her şeyden büyük olması gerek mi
Sevgi ne kadar büyükse nefrette o kadar büyük olur
Seviyor mu yani öyle bi ihtimal de var mı yoksa benden tiksindiği için mi 🥲
Hayatıma biri ni almıştır oyuzden engelmisri
Yedekteki kıza geçmiş maalesef
Nefret mi ediyor benden
Sogukustur
Tamam da yani engellemezse rahatsız etmem ki soğudu istemiyo diye öyle duramaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?