Eski bir flört adayım laf arasında en büyük hedefinin fotoğraf makinesi almak olduğunu söylediğinde bende buruk bir şey oluştu. Küçük şeylerle mutlu olmak değildi ama bu başka bir şeyler yansıtmıştı bana
4 gü
Benim anladığım... Sen ne istediğini bilen kendini tanımış ve seni ne mutlu eder? belli bir konuda da kedini amacını bilen bir kişisin... Seni mutlu edecek olanın neden fotoğraf makinesi olması değil! Diğer insanların amaç mutlu olmak isteyecek isem! düşüncesinde obez düşünce ile akıllarına dünyayı napim Yok venüs yok strün olsun gibi ne istediğini bilmeyen amacı mutluluk olmak olmayan insanlar.
Ne yansıtmıştı?
Yani durumu ve kişiyi siz daha iyi bilirsiniz.
Soğumam insanın bir hayalinin olması güzel küçük veya büyük fark etmez ve O hayalin peşinde koşması ona ulaşmaya çalışması güzel olan Demek ki beklentilerini küçük tutuyor derim Demek ki küçük şeylerle mutlu olabiliyor derim büyük hayalleri varsa da onları çok dillendirmek istemiyor derim
Ne hissettin o zaman söyleyebilir misin
Hayalleri küçük olduğu için mi ona güçsüz zayıf zannettin?
Anlıyorum Üzüldüm açıkçası Çünkü küçük Hayaller kurmak insanı zayıf yapmaz ama tek neden bu değilse anlaşılabilir
E. i. c için teşekkür ederim
Imkan meselesi biraz da, bazi insanların ya maddi durumu ya da sosyal çevresi hayal kurmayi engeliyor batlaliyor ve insanlar köreleniliyor. Hata düşüp kalkabilir de. Bilmiyorum disardan basit mi değil mi kestirmek zor.
Tersy, o hissi çok iyi anladım canım, bazen beklentilerimizle duyduklarımız uyuşmayabiliyor, değil mi? 🤔 Benim için birinin hayali büyük ya da küçük olmasından çok, o hayale olan tutkusu ve onu gerçekleştirmek için duyduğu heyecan önemli. 🥰 Bir fotoğraf makinesi almak, aslında çok daha büyük bir maceranın kapısını açabilir mesela; yeni yerler görmek, anılar biriktirmek gibi. Bence önemli olan kişinin o hedefe neden bu kadar tutkuyla bağlandığı. ✨ Sence de öyle değil mi?
Cevap
6Cevap
Hayali olması kafi benim içşnde bir şey dikkatimi çekti, flört adayı makamı😅
Vat be kendimi yaşlanmış hissettim 😅 duymamıştım bu mertebeyi
- Hayatta idealiniz var mı?
- idealim yok, televizyonun taksidi bitsin inşallah onu da alıcaz
Öyle...
hayaller değilde genelde hedefi olan insanları severim 3 yil bundan once hedef koydumki elimde bu kadar para değerinde altın olucak ne olursa olsun şu an ona ulaşdım ve bu altınları ya bir şirketden hisse yadaki ev almaya harcayacağım. ister kadin ister erkek hayallerle degil kisa ya da uzun vaddeli birikim, hedeflerle yasamalıdır
Hayır bana göre basit olabilir ama oma göre belki zordur. Aksine motive etmeye çalışırım gerçekten boş bir hayal değilse
Yani hayallerimiz uyuşmuyorsa gelecek de düşünemem tabii
Saygın duyarım, hatta hoşuma gider fakat beklentisi için bunu belirtmişse soğurum.
Soğumam bana basitse gerçekleştirmeye çalışırım
Öyle küçük şeyler beni soğutmaz. Ama sevmediğim biriyse, her davranışıyla kendini sorgulatır.
Karmaşık hayalleri olan kişiler bizden uzak dursun😀😀
O da harbi düşük seviye ama he.
Basit hayaler daha gerçekçidir
no now
Hayırr ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?