Sorular bile hayallerime karışıyor, belki ben böyle mutluyum jdıd

Sorular bile hayallerime karışıyor, belki ben böyle mutluyum jdıd
Hayır hayallerime karışan kimse yok zaten kimsenin karışmasına da izin vermem. ben bir hayal kurduysam zaten onu elde edene kadar durmam elimden geldikçe çabalarım. ve başkalarının hayallerim ya da hedeflerim hakkında ne düşündüğünü de umursamam boşa konuşurlar sadece.. zaten insan kendisini dinlemeli başkalarını düşünmemeli.
Yazdığın detaya güldüm ve paragrafla kavga edesin geldi :D belki ben miami de bir gün batımı şezlonga uzanmış, denizi izlerken yanımda oranın yerli kedi halkından bir kaç kediyle birlikte felsefi ve hararetli bir tartışma gerçekleştirdiğimin hayalini kurmaktan mutlu oluyorum? İstediğim hayali kurarım sana mı kaldı be parafraf :D
: ) paragraf bile yüzümüze vuruyor, gerisi bize kalmış.
:)
Kim ne yapsın benim hayallerimi yav bbshs
Paragraf çözmekten oldum olası nefret etmişimdir, bazıları maşallah bastıramadığı kitabını paragraf olarak yutturmaya çalışıyor ajfkdj.
Ben hedeflerimi daima yüksek tutuyorum, başarabileceğimi de biliyorum. Buna karışanlar var mı var. Ama kulağımı tıkamayı öğrendim. 🙉
Her gün çözünce bıkılıyor jdjd
Onun yerine çerez yesek daha iyi olurdu hfjf
Olsun olsun ndjd
Rica ederim güzellik. 🌸
Cevap
5Cevap
Hayallerime karışan bu hayalden hiç bir şey olmaz diyen kimse yok. Benim hayallerim uçuk kaçık olmadığından gerçek olma olasılığı olan şeylerdir. O yüzden hayallerim konusunda hep destek görüyorum bu da beni mutlu ediyor
Böyle sorular aşırı motivasyon düşürüyor hshsjks bide şiir soruları 😶
Benim yurtdışına çıkıp orada yaşama hayalim var ama maalesef babam ve abim beni desteklemek yerine aşağılıyorlar
Umarım, gerçekleştirirsin.
çok eskiden vardı şimdi ben ne düşünsem doğru oldugunu biliyorlar
Hayır yok...
Olmaz mı, gırla.
Vayy ama onlayı ilgilendirmiyoy
Hayal kurmuyorum ki artık, bıraktım.
Hayalleeri beraber kuruyoruz
Yedi iklim 🤡
hayallerim başka hayatlarım başka
Yok aşkom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?