Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayallerinin hasretiyle yaşadığım biri var. Kimdir peki dersen bilmem. Kimdir, necidir, nicedir, nerdedir diye çerçeve çizip kalıplara sıkıştırmam hayallarimi, ufkunu daraltmam.
Bilinmedik bir zamanda bilinmedik bir yerden çıkıp gelirse hayallerim hakikate, hasretim vuslata dönüşür.
Gelmezse hayallerim hep diri kalacak demektir. Çünkü insan hayalleri kadar vardır. Ve hasretiyle yanmayı göze almadıysam, vuslatın tadı o kadar da güzel olmayacaktır.
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim..
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Özlem bağını çok güçlendirir, iyi yönünden bakmak lazım tatliş ♥️ sabır önemli bir mevzu 😘
15 Yorumla- 1 yıl
Evet kuzum öyle ama bazen sabrın tükeniyor gücünü kaybediyorsun.. Yeter artık demek istiyorsun.. Bir rüya olması için ama gerçeğin ta kendisi elinden hiçbir şey gelmiyor..
- 1 yıl
İnşallah canım.. ❤️
- 1 yıl
Rica ederim şekerim.. 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u1 yıl
Hayaliyle yaşadığım birisi yok maalesef. ama birisi olmasa da direk hayallerle yaşıyorum. yani sevgi duyguyu ya da başarmak istediğim şeylerin hayallerini kuruyorum hayatımda her zaman..
10 Yorumla - 1 yıl
Hayaline bile deliler gibi aşık olduğum biri var evet.
20 Yorumla - 1 yıl
şu an öyle biri yok ilerde olur mu bilemem kısmette var mı yokmu Allah bilir neyin ne olacağını bişey diyemeyiz herşeyin hayırlısı olsun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayaliyle yaşadığım birisi yok ama hayalîni kurduğum birisi var 😂
Ne kadar gerçeğini bulurum o hayalî kişinin bilmiyorum 😂10 Yorumla- 1 yıl
Sadece hayalini gördüğüm biri var, gelsin diye bekliyore
10 Yorumla Hayır. Elbet bir gün hayallerimi yaşayacağım kadını bulurum ama
10 Yorumla- 1 yıl
Öyle olsa da bilemez ki insan. Şizofren ise kendi hayaliyle yaşar durur.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayaliyle yasadigim birileri yok ama hayallerim var umarim gerceklesirler
10 Yorumla Hayalini yaşadığım duygular var. Hayal olarak kalmaya devam edecekler.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet var iyi ki var
11 Yorumla- 1 yıl
Kim acaba o şanslı kişi.. 😅
Hayır yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendisi olmayanın hayalini ne yapayım, yok.
10 Yorumla- 1 yıl
Platonik aşık değilim kimseye. Çocukkendi onlar.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayalden öteye geçmedik
10 Yorumla - 1 yıl
Yanlız bırakılmak istiyorum.
10 Yorumla - 1 yıl
sadece hayalde olacağı için evet
10 Yorumla Birden fazla sksksk
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,1b cevap paylaştı. Hayali ile yaşıyorum
10 YorumlaSen olabilirsin
03 Yorumla- 1 yıl
🙄🙄
- 1 yıl
Olamaz zaten..
- 1 yıl
yok oldu 😂
10 Yorumla - 1 yıl
Yok ki
10 Yorumla aklımdan çıkmıyor ki
10 Yorumlavar, keşke olmasaydı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazen