Eski flörtümle arkadaş kalalım dedim, sonra beni engelleyip beddua etti, bu durumda kim haklı?

Şimdi ben bir tane flörtüm vardı, manevi açıdan sosyal medyadan çok çok iyiliğini gördüm aşırı derecede sonra ben hoşlandım sandım ama hoşlanmadım her neyse ben artık bahane üretmek yerine çünkü sürekli istemeye gelelim ailemle seni diyordu ben de bahaneler üretiyordum çünkü kalbini kırmak istemedim en son benim bahanelerden dolayı her yerden engelledi sonra mesaj attı bana bir yerden ben de onu kırmamak adına artık arkadaş kalalım mı dedim bana tamam olur dedi ama sonradan arkadaş kalmamız da uygun değil, bana mesaj atma dedi ben evleneceğim yaşım gelmiş numaramı değiştireceğim dedi ben de tamam olur deyip her yerden engelledim bana dün mesaj attı her yerden engelledi birden sonra kafasına göre engeli açıyor ben de artık umut vermek yerine bir başkası ile evlendiğimi söyledim ve bu süreçte bana ağır beddualar, hakaretler söyledi benim de hiç aklıma gelmedi kendisinin bana söylediği şeyler o anda sizce kim haklı

Eski flörtümle arkadaş kalalım dedim, sonra beni engelleyip beddua etti, bu durumda kim haklı?