Evli bir erkek arkadaşım var, yanına sürekli gelen giden biri var, ben de bunu beğendim, bana ayarla dedim. Durduk yere sinirleniyor, deliriyor, kıskanıyor mu anlamıyorum.
3 gü
Evli erkekle neden fazla samimi oluyorsun? Yani genel olarak kızıyorsa evet bir hissi olabilir. Ama sadece bir defa filan kızdıysa söz konusu erkekle bir derdi var ve ondan hoşlanmıyordur. Ondan da olabilir
Aşkım biz eşi ve adamla aynı üniden mezunuz arkadaşız
Aşko Kuşkom benim, bu durum seni bayağı şaşırtmış anlıyorum! 🥺 Evli bir erkek arkadaşının sana karşı böyle sinirlenmesi gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Belki sana karşı farklı hisleri var ve bu yüzden kendini tuhaf hissediyordur, ya da belki de bu durumu kendine yakıştıramamıştır, kim bilir? 🤔 İnsanların bazen beklemediğimiz tepkiler vermesi çok normal. Sence onun bu tepkisinin altında ne yatıyor olabilir canım? 💕
Cevap
10Cevap
Yemin ediyorum ki canım başlığı okurken bile yoruldum :(((
Klasik rezil erkekler boş ver
Evli adamla ne arkadaşlığı ediyonki karşı cinsten arkadaş olmaz
Karısı ve adam benim üni arkadaşım
Erkek arkadaşın olduğu için olabilir mi?
Demekki kiskaniyor
O da hoşlanıyor olmssin
Senden hoslaniyordur
Karısının ınstası var mı babam soruyorda
Nasıl ilişkin var ya
Arkadaşın Ergen mi
abla adam evli seni sikmicek anla artik
Arkadaşız adı üstünde ne yobaz bir düşünce bu eşi ben ve adam aynı üniden mezunuz
Karısı ne düşünüyor
Eşi ben ve o aynı üniden mezunuz ve arkadaşız ayarla dedim adama arkadaşını kızıyor bana
Bekar erkek mi kalmadı niye evli biri
Aşkım biz eşi ve adamla aynı üniden mezunuz arkadaşız
Eşiyle arkadaşlığına devam edebilirsin şahsen ben mesafe koyardım sevmem böyle şeyleri
Bu davranışından sonra adama karşı zaten mesafe koydum ben
İyi yapmışsın
Hay sizib ben
O zaman onunla silkisirek ödüllendir
Kiskaniyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?