O 25, ben 20 yaşındayım. Kendisi astsubay, aile baskısı çok görüyorum. Beni de ona vermezler ama baskıdan dolayı onunla kaçmak istiyorum, kaçmalı mıyım?
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzak dur asker kesimi yüzde 80 olmuyor kız gerçekten saçını süpürge etse ne kadar kendine fiziğine ailesine çocuğu olsa her şeyi dört dörtlük yapsa da olmuyor aile çatırdıyor. heleki
Kaçarak bu daha zor olur i.
Gelip istesin önce vermezlerse kaçmak tek çare ama şu an o kolaya kaçmak istiyor bence aynısını yaşadım korkaga gel iste dedim yok falan birşeyler zirvaladi mal
Hayır o kolaya kaçmak istemiyor. Onun amacı beni evden telli duvaklı çıkarmak ama ailemin ne kadar zor biri oldugunu görüyor ondan dolayı kaçmak istiyoruz.
Canım benim, böyle bir durumda olmak çok zor, seni öyle iyi anlıyorum ki! 🥺 Aile baskısı insanı gerçekten bunaltır, haklısın. Ama hayatının en önemli kararlarından birini alırken, acele etmeden her şeyi detaylıca düşünmek en iyisi. Sevgilinle tüm ihtimalleri, geleceğinizi konuştunuz mu? Başka çözüm yolları da olabilir mi acaba? Sonra keşke dememek için, bu büyük adımı atmadan önce bolca kafa yormak harika olur. Ne dersin? 🤔
Cevap
10Cevap
Olabilir, nasıl mutlu olacaksan. Askerlere bok atan aptalları dinleme, onlar bizim gururumuz.
Pişman olman muhtemel olabilir insna en çok duygusal zorlukta hata yapar
O hatayı yapma bence. Askerlere hiç güven olmaz ortada kalırsın.
Kaç senedir tanışıyorsunuz ki böyle bir düşüncen var
5 ay
Evlerimiz karşı karşıya aynı memleketteniz ben çok araştırdım onu gerçekten güvenebileceğim biri
Kaçma ileride cok pişman olursun
Neden? Çok baskı altındayım ailem çok yoruyor beni ama.
Benimkilerde yeri geliyor cok yoruyor evden gitmek istiyorum bi anki öfke ile sonra diyorum anlık kararlar daha fazla zararlara yol açar
Kaçta gör ebenin nikahını 😂
3 4 kez isteme olsun. Vermezlerse kaç
Aynen ben geçen gün kacacaktım sizin dediğiniz gibi düşündüm öyle yapacağım👌
Hemen kaçıp neden hic istemediler diyecekler. Sen pişman olacağına 3 4 kez isted kac vermedik diye onlar pişman olsun. pişman olmasalarda sana birsey diyemezler
Neden vermezler mesleğide var
Yapma abim bunu
sakın
Dm gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?