Eşim iş yerinden erkek arkadaşıyla görüntülü konuşmuş, arama kayıtlarını silmiş ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben 6 aylık evliyim, güzel giden de bir evliliğim var. Geçenlerde eşime kardeşinden bir mesaj geldi ve eşim tuvaletteyken mesajı açtım ve açtıktan sonra diğer mesajlara, arama kayıtlarına bakmak istedim. Arama kayıtlarında benim evde olmadığım esnada iş yerinden bir erkek arkadaşıyla görüntülü ve sesli görüşmüş. Bunu görünce güvenim sarsıldı ama soramadım, sorsam telefonumu mu karıştırıyorsun vs vs diye tartışma çıkacak o yüzden sormadım ama içimde bi rahatsızlık hissettim. Ertesi gün tekrar baktım, bu sefer arama kayıtları silinmiş ama sadece onunla yaptığı konuşmalar silinmiş. Mesaj geçmişinde ve arama geçmişinde sadece ailesi, iş grupları ve ben varım. Bu meseleyi onunla konuşamadım ki konuşsam da kanıtlayamam. İçimde bir sıkıntı var, ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Eşim iş yerinden erkek arkadaşıyla görüntülü konuşmuş, arama kayıtlarını silmiş ne yapmalıyım?