Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nerden baktığına göre değişir
Belki Bir bakıma Herkes çıkar ilişkisi yaşıyor ebeveynlerin bile seni yaşlılıkta onlara bakman için dünyaya getirdi
Belki de hiç bir çıkar uğruna seni karşılıksız seçebilmek için dünyaya getirdi
Bardak ortada sen de bende başka şeyler görüyoruz00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu devirde aşkın sadece çıkar üzerine olduğunu düşünmek çok doğal aslında, etrafımızda öyle çok örnek görüyoruz ki... 😔 Ama ben bir aşk kadını olarak gerçek aşka sonsuz inanıyorum! Bazen bulmak zor olabiliyor ya da doğru insanı beklemek gerekiyor, o kadar. Ben kendi ilişkimi yaşıyorum ve gerçekten çok mutluyum mesela! Sen aşkı nerede arıyorsun peki, sence nasıl bulunur? 🤔💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 ayBu devirde gerçek aşk hâlâ var ama herkesin kapısını çalmıyor
Kimi sevgiyi menfaatin terazisinde tartıyor kimi bir ömür aynı yüreği taşımayı seçiyor
Sorun aşkın yok olması değil onu taşıyacak yüreklerin azalması
Gerçek aşk çıkarı bitince giden değil hiçbir şeyi kalmasa bile kalmayı seçendir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Çıkar ilişkisi. Aşk milyonda 1 çifte nasip olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayToplumsal çürüme var erkek olarak erkeklere pek güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum fırsatı olan aldatıyor bide önüne gelene takipatiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayçıkar ilişkisi gercek aşk ulu orta yerde göstermez kendini zaten gördüklerinin tamamı sahte
00 YorumlaGerçek aşk hiç olmadı ki bu devirde olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Polis baskını gibi yat yere yat yat 😂
00 Yorumla
1 ayBen gerçek aşka daha rastlamadim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Varsa da çok azdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. çok zor bulman
00 YorumlaAşk diye bir şey yok. Cinsellik var sadece
00 Yorumla
2 ayVar tabiki
02 Yorumla- 1 ay
konuşabilir miyiz hanımefendı
- 1 ay
Selam
Yok çıkar iliskis 💸💸💸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
2 ayVardir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayarama sen bulamazsin
00 Yorumla
2 ayVardır ama azdır
1192 Yorumla- 1 ay
@Ehuehyeheype838 iki yüzlü bir insanı ben ciddiye almam ki beni zerre tanımamışın sen istediğini söyliyebilirsin bana ben kin tutmam, bir insanla ayrilisam kotu soz soylemem hatır var diyen sensin ama zerre önemi kalmadı gerçek yüzünü gösterdigin için teşekkürler sana bir kelime dahi yazmıyacağım yakamı bırak.
- 1 ay
- 1 ay
selam tanışabilirmiyiz? izniniz var mı hanımefendi
- 1 ay
- 1 ay
@Brke02 Bir kadına karşı öfkeni değil edebini göster
Kavga etmek de ağır sözler söylemek de seni büyütmez
Bir kadınla konuşurken kullandığın üslup nasıl bir insan olduğunu gösterir
Saygı kaybedildiği yerde hiçbir sözün değeri kalmaz
Karşındaki kim olursa olsun ama özellikle bir kadınsa sözlerin incitmek için değil insanlığını göstermek için olsun
- 1 ay
@Ehuehyeheype838 Hazırladığım metin, karşı tarafı aşağılamadan ama destekleyici ve hafif flörtöz bir tonda:
boş ver kim nasıl konuşuyorsa kendi karakterini gösterir sen ise zarafetinle konuşuyorsun
Böyle güzel bir kadın gereksiz kavgaları da gereksiz insanları da umursamamalı
Gülümsemek sana öfkeden çok daha fazla yakışıyor
Hem böyle devam edersen birileri seni teselli etmek bahanesiyle sana yürümeye bile başlayabilir mesela ben
- 1 ay
şairlerde yapay zekadan destek alabilir zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz yaşımız 30 doğal olarak 😅
- 1 ay
hanımefendi ne zaman konuşabiliriz?
- 1 ay
- 1 ay
Günün aydın neşen bol olsun
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Ehuehyeheype838 bu küçük oğlan sizi rahatsız ediyor mu bayan? İcabına bakabilirim
- 1 ay
@Şairinsazı0 o sazı popona sokarım senin andaval andaval konuşma
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
Yemek yediniz mi?
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 sende Sg şurdan
- 1 ay
@Ehuehyeheype838 Bu sözler sana hiç yakışmıyor
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
dm geçmeye ne dersiniz şu hadsizin dersini verdim 🤔 belki sizinle bu durumu konuşuruz? Yazdığım şiirleri okurum?
- 1 ay
@Brke02 Saz Türk milletinin bin yıllık neşesini acısını ve tarihini nesilden nesile taşıyan kutsal bir kültür mirası halkın adeta ses telleridir. Bu denli köklü sanatsal ve manevi bir değere fütursuzca hakaret etmek en hafif tabiriyle büyük bir cehalet ve saygısızlıktır milletin ortak ruhuna yapılan bu hadsizliği şiddetle kınıyorum.
- 1 ay
Bayan şaşırdınız sanırım 🙂🙂☺️ nasıl profil fotoğrafını kaldırttığım hakkında kısa bir şok yaşadınız sanki 🙌 bu tar küçük oğlanlar karşılarında GERÇEK bir erkek 🧍♂️ gördüklerinde geri çekilirler hırtlara haddini bildirmek görevimizdir efendim sizin gibi güzel bir bayanı korumak beni onure etti sizi rahatsız edemez artık gerçek bir erkek karşısında görünce kuyruğunu pıstı 😊😊
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
Güzel bayan ben bambaşka birisiyim tanışabiliriz isterseniz bakın profil fotoğrafından rahatsız oldunuz tek kelimemle kaldırttım 😊😊
- 1 ay
@Şairinsazı0 kes ya kes
- 1 ay
Sanki hiçbir şey uyaramaz
İçimizdeki sessizliği
Ne söz, ne kelime, ne hiçbir şey
Gözleri getirin gözleri.
Başka değil, anlaşıyoruz böylece
Yaprağın daha bir yaprağa değdiği
O kadar yakın, o kadar uysal
Elleri getirin elleri
Diyorum, bir şeye karşı komaktır günümüzde aşk
Birleşip salıverelim iki tek gölgeyi. - 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
boyun kaç bayan?
- 1 ay
@Şairinsazı0 olum sen ne yaşadığımızı biliyormusun da konuşuyorsun at kafası benim adımı agzına alma ne halt yiyorsan ye engel yiyorsun abaza şair
- 1 ay
150 zaafım var boyunuza bir şiir yazasım geldi
- 1 ay
@Brke02 ne yaşadın küçük oğlan
- 1 ay
- 1 ay
@Ehuehyeheype838 çok yırtıyorsun kendini biliyorum cevap vermem için yapıyorsun son kez yazıyorum sana böyle oyunlarla benim işim olmaz seni yakaladıgım an engeli basacagım zaten yeter yakamdan düş engel basmak 10 saniyeni almıyor boş boş iftiralar atacagına engelle hesabı kapatıp kapatıp kaç yakaladıgım an engeli yiyeceksin zaten yakamdan düş!
- 1 ay
- 1 ay
@Brke02 gay mısın küçük oğlan
- 1 ay
@Şairinsazı0 bu kızdan uzak dur kardeşim ben engelledim kurtardım kendimi şimdide bu hesabı kapatıyorum ne hali varsa görsün yoksa benim yakamdan düşmüyor
- 1 ay
@Brke02 Haklısın 👍🏾
- 1 ay
@Sohappy lan olum kızı rahatsız eden sensin
- 1 ay
@Sohappy seni tanımıyorum
- 1 ay
Ya anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorsun. Sen
- 1 ay
Sen kimsin ki senın yakandan düşmeyeceğim kendini ne sanıyorsun sen?
- 1 ay
- 1 ay
@Brke02 defol
- 1 ay
Seviyorum seni
ekmeği tuza banıp yer gibi - 1 ay
@Brke02 sana neler oluyor ski kırığı
- 1 ay
Gülümm
- 1 ay
@Brke02 küçük oğlan 🧒 toz ol
- 1 ay
Yerim
- 1 ay
@Brke02 hanımefendiye karşı saygılı ol küçük oğlan kafanı bicepslerim arasında sıkıştırırım 🙂
- 1 ay
@Brke02 evlat karşında kocaman 30luk adam duruyor yürek mi yedin
- 1 ay
@Brke02 engel atmışsın küçük oğlan diğer hesabımdan görebiliyorum kadının yanında artislik yapıyorsun havanı söndürürüm
- 1 ay
@Şairinsazı0 gel telefon numarası ver
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 sen numara ver o kolilerin içine sokup seni taşıyacagım merak etme
- 1 ay
@Şairinsazı0 kes sesını ya 30 yaşına gelmıssın evde kalmış burada kızlara laf atıyorsun
- 1 ay
@Şairinsazı0 küçük oğlan ne sen yaşının adamı ol ilk sonra konuş abaza
- 1 ay
senin gibi çıtırlar kucağıma gelmek için can atıyor
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 lan bir kadınla nasıl konuşacagını öğren önce edepsiz bana edep dersi veriyor birde 2 laf duyunca nasıl kuduruyosun sen asosyel pislik yaratık seni
- 1 ay
@Şairinsazı0 soluduğun hava oksijen bile israf sana öll Çok yaşa
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
crop giyiyor musun şimdiki siz kızlar giyince yükseliyorum
- 1 ay
şiir söylememi istermisin
- 1 ay
@Şairinsazı0 küfür etmek kaba olmak mı erkeklik oluyor sen nasıl bir eğitim aldın kim büyüttü seni kriminal bir vakasın sen oksijen israfı
- 1 ay
@Brke02 olm kıza yaranmak için entel dantel gözükmeye çalışma seni yakalarsam kafandan tutar sallarım kendine gelirsin 😊
- 1 ay
@Brke02 bu kibarlıkla senin arka kapı açılır yanındakı karınında tadını bakılır 👅
- 1 ay
Crop mini şort giyiyor musun nasıl gözüküyorsun en sevdiğim kısa kot şort giyiyor musun
- 1 ay
Gülümmm sen amma nazlısın benim gibi erkeğe cilve yapma fazla usandırma
- 1 ay
Senden bir masal istemiyorum,
Sadece beni tanıman için bir şans istiyorum.
Eğer kalbinde bana küçücük de olsa bir yer varsa,
O yeri sevgiyle büyütmeye hazırım.
Olursa ne güzel olur, olmazsa da
Sana duyduğum saygı hiç eksilmez.
Ama bil istedim - 1 ay
@Brke02 biraz adamlık öğren izle
- 1 ay
@Brke02 kız evladı senden daha yürekli 🤣20lik bebe
- 1 ay
@Brke02 adisin konustun konuştun sırf en son uzun uzun paragraf yazıp aynı şeyi yapmak engellemek için bekledin ama iyi oldu 👍 üzülmeyeceğim senin için gram pısman olmayacağım çok sağol kendi hatanı söylediklerini görmezden gelip herseyı benım üstüme yıkamazsın. hayatında kolaylıklar görüşmemek üzere bb
- 1 ay
@Brke02 çabalarıma değecek birisi olsan çabalardım ama yok değmezsin Buda son mesajım sen küçük müsün ki ben seni uyarayım şunu bunu deme diye çok saçma konuşuyorsun senle hıcbır şey uzatmayacağım sen sesımı dahi duymayı hak etmiyorsun.
- 1 ay
@Brke02 pazarda emınım kı şeftalilerin çok çirkin o yüzden satılmıyor kdjdjdjdk sana bol seftalı satmalar bağırarak sat öyle satarsın küçük beyinli sana satışıda mı öğreteyim tavşan dağa küsmüş dağın haberı yok gunaydınnnnnnnnnNn
- 1 ay
- 1 ay
@Brke02 sen sankı benı sevıyorsun ya derken benim sevgimi sorguluyorsun birde sanki sen beni seviyor musun anlamında yazdım laflarımı başka yere çekme durup durupda engelleyip durma prenses bana karaktersiz diyorsun ben Gerızekalı dedim diye hemen alınıyorsun yemın ederım ben senden bıktım senı benı bu 1 ayda mahvettın sen benı yıktın sen benı sevmıssen de sevme sevme senın gıbı sevgı olmaz 3 günde başkasını unutamam Asyayı unutan benıde unutur git başkasına daha iyisini bul en iyisi sensin tamam mı
- 1 ay
@Brke02 asıl sende merhamet yok aynayı kendıne tut ben sana kendımı anlatmaktan o kadar yoruldum kı dün iyi sohbet sonra engel sonra gerı kaldırmalar sonra konuşmalar tekrardan kavga hayatımda kavga etmeyen ben senınle ediyorum bıktım artık bıktım
- 1 ay
- 1 ay
Canım nasılsın şiir yazıyorum 😊
- 1 ay
@Brke02 küçük oğlan
- 1 ay
@ehuehyeheype838 selam şiir yazalım mı
- 1 ay
@ehuehyeheype838 merhaba nasılsın
- 1 ay
@ehuehyeheype838 bende iyiyim ☺️ sana şiir yazdım
- 1 ay
bana yazdığın küfürleri şiddetle kınıyorum bayan☺️ mesajlarınıza spam atacağım KS adaletini sağlayacaktır güvenim sonsuzdur.
- 1 ay
size yazdığım şiirleri yok sayın bayan
- 1 ay
@Şairinsazı0 umursamadığım için çok fena kuyruk acın var senin aradan 14 gün geçmiş işin gücün yok gelmişssin 30 yaşına burada spam atıp atıp duruyorsun tühhh hesabımı kapatmışmış kapat banane bak sırf sen kudur diye bir tane daha açtım sjjsjsjs laflarımın arkasındayım buna da spam at. psikoz.
- 1 ay
@Nnza0 bu yorumunuzuda şikayet edeceğim bayan 😊😊☺️☺️
- 1 ay
@Nnza0 size şiirler yazdım umursamadınız
- 1 ay
@Şairinsazı0 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana nasıl hakkını vermiş nasıl rahatladım nasıl var ya çakma delikanlı seni mızmızlanıp gidip siteye şikayet ediyor kızı gülmekten ölücem nasıl erkeksin oğlum sen shgfahagfdjhahhgf pc başında got büyütmekten testesteron seviyesi diplerde azıcık erkek ol
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 size şiirler yazmak methiyeler dizmek isterdim bayan 🙂 siz benim şiirlerimi görmezden geliyorsunuz. Erkeğin hasını görmezden geliyorsunuz umursamıyorsunuz çok pişman olacaksınız 😊 romantik sek erkeğim
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 şairin manitası olmak ister miydin?
- 1 ay
@Şairinsazı0 kes çeneni beni etiketleme
- 1 ay
@Nnza0 senin elini kolunu kırarım
- 1 ay
@Nnza0 iri yarı adamım o kafanı duvara çarparım çok konuşma
- 1 ay
@Şairinsazı0 rüyanda
- 1 ay
@Nnza0 akıllı bayan ol bana saygısızlık yapma
- 1 ay
@Şairinsazı0 ilaçlarını ihmal etme djdjjdjd
- 1 ay
@Nnza0 benim ilacım sensin bayan
- 1 ay
@Şairinsazı0 boş ver
- 1 ay
@Şairinsazı0 sansürledi SG.
- 1 ay
- 1 ay
@nnza0 seni kolunu kırarım kadın gibi yerinde dur
- 1 ay
@Şairinsazı0 sen neyi kırıyorsun noluyor kendini adam mı zannediyorsun
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 senin kafanı karpuz gibi patlatırım kadına güç mü gösteriyosun zavallı ukala seni pc basında got buyutmeye devam et asosyel hayatsız
- 1 ay
@Şairinsazı0 karpuz diyo hahahahha 🍉 hdjskdkskkfkdkfkfkd evde kalmışşş
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 ben senin o kafanı karpuza sokarım o halde gülebilecek misin? 😊
- 1 ay
@Nnza0 evde kalmadım senin gibi kaç çıtır öptüm bir bilsen ah ah 😅☺️
- 1 ay
@Şairinsazı0 ağır vakasın ilacın bende değil ama go go psikaytriye
- 1 ay
@Nnza0 senin yamuklun işsiz zargana senide onuda bicepslerimle havaya kaldırır duvara fırlatırım ☺️☺️
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 biliyor musun en cok böyle senın gıbı kendını övüp karşı tarafı küçümseyenlerde 0 icraat olur asıl sen 57-58 kilosun emin ol küçümsediğin zargana dediğin adam yüzünden doktor doktor gezmek zorunda kalırsın sjsjjsjfkfkfj
- 1 ay
@Şairinsazı0 ben hayatım boyunca spor yapıyorum zaten ihtiyar 30luk depresif bozukluk hfhshahhg senin gibi kendimi burada övecek kadar aptalmıyım kuş beyinli o ofisinde kolilerin içinde seni paketler hıyar diye satarım güzel cacık olur senden
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 bayan bu yetme seni koruyamaz bamya 😅😅
- 1 ay
@Şairinsazı0 çakma aslan
- 1 ay
@Şairinsazı0 gerçek aslana laf etme şşş ayık ol yutar seni hahdjsjdj
- 1 ay
@Şairinsazı0 o kafanı ofiste pcye sokarım sen Kımı tehdit ediyorsun korkuluk
- 1 ay
@Nnza0 küçük oğlanı savunma o…pu
- 1 ay
@Nnza0 adamı dellendirme şairliğimin yanı sıra çok kızgın adamım kolunu bükerim
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 30luk ergen kudurmaya devam et hakkını veriyor benim birtağnem şairinsazı bir yerlerine kaçtı çıkartmaya yardım edeyim mi 30luk ergen
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 bayan size şiirler yazdım umursamadınız küçük oğlanın birtanem demesine düşüşeceksen senin zevkin fiyasko 😅
- 1 ay
@Şairinsazı0 hiç kimseye şiir yazmamıştım ulan benide şair yaptınya al sana kıyağım enayi cacıklık hıyar
- 1 ay
@Şairinsazı0
Ofislerin kadrolu çaycısı, sanalda çoktur mahareti
Realde azdır kabiliyeti, sıfırdır kolpa cesareti
Çok konuşur az çalışır, bizim şaklabanımızdır kendisi
Karşıma bir çıksa altına sıçar, kesilir o klavye nefesi - 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 benim şiir yazmama gerek kalmıyor abaza şair senin gibi sapıkların hakkını veriyorum yetiyor
- 1 ay
@Şairinsazı0 çöpsün boş teneke gibi sadece konusuyorsun maharet diyorsun ya hani maharet sözde değil o sözü söyleyen kişide senin şiirin veya sözlerinin benim için hiçbir önemi yok çünkü sen hiçsin yani o yüzden buraya destan yaz istersen sıfırsın
- 1 ay
@Şairinsazı0 zargana mı hjsjfjdj ya sen kesin 130 kilo obezsindir burada sallamak çok kolay gerçeği sen 130 kilo olmasanda senden bir halt olmaz karakterin bozukta o yüzden
- 1 ay
@Şairinsazı0 ya Hahahaha nicke bak yazdığın şeylere bak triplere bak seni ciddiye alamıyorum ya hahahahahhahkdkf
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 nişanlımı ve beni sal sal sapık
- 1 ay
@Şairinsazı0 benim hatun bile senin ağzının payını verdi hala konuşuyorsun erkek adam da azıcık gurur olur 30 yaşına kadar boşuna yaşamışsın yaşlı ihtiyar
- 1 ay
@Nnza0 nişanlın mı oldu şimdi 😅😅 takipçin 0 nasıl nişanlısınız siz 😅😅 sen benim gibi adamı bulamazsın bayan sek erkeğim romantiğim pazularım var 😊
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 bu platformu sadece senle dalga geçmek için kullanıyoruz hıyar güldür lan bizi güzel eğlendiriyorsun 30luk şaklaban
- 1 ay
@Şairinsazı0 sen zarardan başka bişi değilsin yeni yaptığım net paketim sayende bitiyor grzekalı
- 1 ay
- 1 ay
@Nnza0 yavrum şiir atayım sana kendine gelirsin 😊 bicepslerim arasında sıkıştırayım mı seni
- 1 ay
@Şairinsazı0 abaza şair elimde kalırsın 30luk ihtiyarsın zaten geberip kalacaksın elimde 2 dambıl kaldırıp biceps biceps tutturdun zavallı ghadfhghjsdfh
- 1 ay
@Şairinsazı0 gerçek aşk diye bir şey yok o yüzden burada bana şiirler atıp durma seninkide sapıklık veya vakıt geçirmek için burada oyalanıyorsun
- 1 ay
@Şairinsazı0 spor yapan erkekler ilgimi çekmiyor 🙃 ve beni fiziksel oözelliklerin alakadar etmiyor
- 1 ay
@Nnza0 bayan aşka olan inancınızı kim kaybettirdi 😊 benim gibi şiirler yazan sek erkekle karşılaşmanız düşük ihtimaldir 😊 tekrar düşünün
- 1 ay
@Nnza0 😅 spor yapan erkekler çekicidir benim gibi 😊
- 1 ay
@Şairinsazı0 kaybettim evet adı saklı hahdjdj ve tekrar düşündüm fikrim değişmedi sapıksın 🙁
- 1 ay
@Şairinsazı0 bence hiç çekici değil hele sen hiç değilsin 🤮
- 1 ay
@Şairinsazı0 senin yüzünden kız aşktan soğudu 30luk hıyar
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Şairinsazı0 hayır
- 1 ay
@Şairinsazı0 bilmem
- 1 ay
@Şairinsazı0 ya sen bir kaybol