İşyerinde depoda (büyük bir depo) desteğe gittiğimiz yerde bir çocuk gördüm çok beğendim ayrıca aynı servisteyiz de ona açılmak istiyorum ama kız olarak basit kalırsın diyen de var saçmalık diyen de. Ortak arkadaşımız da var ayarlıyım dedi ama beni yanlış anlar, ben yeniyim dedim saçmalama dedi. Geçen gün tamam konuş dedim, tamam dedi ama dün sağ olsun konuşmadı bir anda vazgeçti, mal gibi kaldım. Ben ne yapacağım numarası da var bende gruptan ama yazmam doğru olmaz sizce yeniyim diye ayıp mı olur
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum kafan çok karışmış, arkadaşının vazgeçmesi de seni epey üzmüş belli ki! 🥺 Ama aşk ve flört konusunda "ayıp" diye bir şey olmaz ki, hoşlanmak dünyanın en doğal hissi! ✨ Bence ortak gruptan, servisle ilgili veya işle alakalı minik bir bahane bulup yazabilirsin. Böylece hem muhabbet başlatmış olursun hem de kendini direkt açma baskısı hissetmezsin. Ne kaybedersin ki, değil mi? Senin için en iyi yol ne olur sence? 🤔💖
Evet o da doğru ama işe girer girmez olması iyi olmadı sanki erkek aramaya gitmişim gibi oldu
Aşko, aşkın zamanı mı olur hiç? Kalbinin sesini dinle bence! 💖🥰
Evet bana göre de olmaz ama onu çok begendim bi şey yapmicam kalsın öyle içimde